Jurek Bemanning

Logistikkoordinator till innovativ organisation, Göteborg

Har du vana av arbete som logistikkoordinator och vill ta nästa steg i karriären? Hos vår kund får du möjligheten att jobba i en dynamisk och snabbväxande organisation som präglas av prestigelöshet, teamkänsla och positivitet. Detta är ett konsultuppdrag om minst 6 månader där det finns mycket goda chanser till förlängning.


Arbetsuppgifter

I rollen som Logistikkoordinator kommer du till stor del jobba projektinriktat. Du har daglig kontakt med kunder och speditörer runt om i världen med fokus på att hitta bästa lämpliga transport och lösning för de projekt som du ansvarar för. Som logistikkoordinator styr och planerar du det operativa logistikarbetet vilket medför ansvar för hela flödet i logistikkedjan, från leverantör till kund.

Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma:

• Ansvara för leveransbevakning, framtagande av import- och exportdokumentation, samarbete med transport- och speditionsföretag, hantering av LC.
• Förhandla och köpa in transportlösningar.
• Framtagande av skeppningsdokument så som packlistor, fakturor och exportdokumentation.
• Optimera logistikflödet genom strukturella ändringar och kontinuerliga förbättringar genom nära samarbete med interna och externa parter.


Din profil

• Eftergymnasial utbildning inom logistik och/-eller flerårig erfarenhet av liknande arbete inom logistik.
• Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska då det används dagligen
• Erfarenhet av att arbeta i affärssystem samt van Excel-användare.
• Meriterande med erfarenhet inom ytterligare områden som lager, inköp, planering eller spedition.
• Meriterande med erfarenhet av leveranser till fartyg eller varvsindustrin i Asien, huvudsakligen Kina.
• Meriterande med erfarenhet av att leverera och skicka reservdelar för fartyg.
• Mycket meriterande är erfarenhet av inrikes transporter i Kina med import och export hantering, gärna med produkter som hanteras som process trade eller via bonded warehouses.

Som person är du ansvarstagande och lösningsorienterad samt har en vilja att utföra arbetet väl. Du är en stark lagspelare och motiveras av att tillsammans med dina kollegor nå uppsatta mål. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och är nyfiken på att lära dig nya saker. Du arbetar gärna i högt tempo och har en god struktur för att kunna hålla flera projekt igång samtidigt.


Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett fartfyllt och roligt jobb som logistikkoordinator. Detta är en strålande chans att utvecklas och få chansen att arbeta på en trevlig arbetsplats. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm, julia.jarvholm@jurek.se. Ansök på www.jurek.se
 

Område

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt

Julia Järvholm
 


Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 14 april . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 14 mars

Kategorier : Inköp Transport & Logistik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Logistikkoordinator till innovativ organisation, Göteborg