Jurek Bemanning

Är du student eller vill jobba deltid med marknadsföring?

Om företaget

Liber är ett av Nordens största läromedelsföretag med en omsättning på 376 miljoner kronor och ca 117 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Solna på Råsundavägen 12. Verkställande direktör är Åsa Norberg.

Liber grundades redan 1897 och är Sveriges största läromedelsföretag. Vi har en bred utgivning av läromedel, akademisk kurslitteratur och managementlitteratur som riktar sig till hela utbildningsmarknaden, från grundskola och gymnasium till universitet och högskola och professionella yrkesutövare.

Liber är en del av Infinitas Learning, en koncern av multimediala utbildningsförläggare vilka är Europas ledande leverantörer av innovativa och engagerande läromedel för alla åldrar och olika inriktningar. I koncernen ingår förutom Liber även Noordhoff Uitgevers (Nederländerna), eCademy (Tyskland) och Plantyn (Belgien).

www.infinitaslearning.com
Infinitas Learning ägs av Compass Partners.

Arbetsbeskrivning

Detta är en tjänst som ger dig chansen att utvecklas, lära för livet och bygga upp ditt eget nätverk av kontakter! Till vårt affärsområde Högskola och professionella söker vi dig som är en engagerad och driven student som vill arbeta extra under studierna, eller dig som söker ett fartfyllt deltidsjobb. I rollen hos Liber kommer du att arbeta ca 60 timmar/månad under både vårterminen och höstterminen.

I dina arbetsuppgifter ingår det att boka in besök och genomföra bokbord på olika universitet och lärosäten i Sverige. Det innebär att du har med dig och presenterar kurslitteratur för lärare på olika institutioner. I rollen är du en representant för Liber och du ska trivas med att ta kontakt med olika typer av människor. I ditt uppdrag kommer du att resa till de olika lärosätena men du kommer även att ha en plats hos Liber/arbeta hemifrån där du arbetar med förberedelser och kartläggningar.

Vem är du?

Vi söker dig som är serviceminded, orädd, noggrann och strukturerad. Du är relationsskapande, trygg i dig själv och gillar möten med nya människor! Du är bekväm med att arbeta självständigt och planera din arbetstid själv på ett disciplinerat sätt. Ett krav är att du har körkort och vi ser gärna att du har tillgång till egen bil.

Du erbjuds

Ett utåtriktat och spännande arbete med många kontaktytor och möjlighet att få inblick i hur Liber arbetar med marknadsföring av kurslitteratur. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta för Liber. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Amanda Rietz på amanda.rietz@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Start

Så snart som möjligt

Sista ansökningsdag

Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Område:
Solna
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
Amanda Rietz
amanda.rietz@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 juli . Arbetsort : Stockholm


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Är du student eller vill jobba deltid med marknadsföring?