Jurek Bemanning

Kvalificerad redovisningsekonom till Stena Line, Göteborg

Stena Line, som är ett av världens största färjerederier, erbjuder dig förutom en unik arbetsplats med verksamhet ombord på fartyg också en mängd spännande roller och möjligheter iland.

Gemensamt för våra 5 200 medarbetare är vår vision: "Connecting Europe for a Sustainable Future". På Stena Line är omtanke avgörande och en viktig del av vår företagskultur. Omtanke finns med i allt vi gör och förstärks också av våra kärnvärden: "We deliver efficiency and sustainability through care – care for our customers, care for resources, care for each other." Företaget drivs också av en stark entreprenörsanda.


Arbetsbeskrivning
Till Stena Lines trevliga kontor i centrala Göteborg söker vi nu en kvalificerad redovisningsekonom till ett spännande och utvecklande uppdrag med många kontaktytor. I denna roll kommer du att arbeta med bland annat månads-, kvartals- och årsbokslut, beräkningar, avstämningar och momsredovisning. I dina arbetsuppgifter ingår det också att ha löpande kontakt med kontoren i bl a England och Danmark, så vi ser gärna att du som söker känner dig bekväm i engelska i såväl tal som skrift.

Kontoret du kommer att arbeta på präglas utav öppenhet, trevlig stämning, drivna kollegor och ett gott arbetsklimat. Det finns en omtanke för varandra, miljön samt ett stort engagemang för de arbetsuppgifter som utförs. Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag med start omgående, för rätt person kan det finnas chans till anställning direkt hos kunden.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi samt arbetat i en liknande roll i minst 5 år, gärna på ett större bolag. Som person är du stresstålig, öppen, analytisk, förändringsorienterad samt prestigelös. För att trivas i rollen tror vi att du är bra på att se helhetsbilden och känner dig trygg i att fatta självständiga beslut. Är du dessutom självgående och snabb på att ta till dig ny information är detta en tjänst för dig! Sök redan idag för att få chansen att bli en del av en spännande organisation i framkant med högt i tak och engagerade kollegor.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se eller 031-7128350. Ansök på 
www.jurek.se

Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 13 mars . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Kvalificerad redovisningsekonom till Stena Line, Göteborg