Jurek Bemanning

Kundtjänstmedarbetare till internationell ideell organisation

Arbetsbeskrivning
Vi söker en nu en serviceinriktad kundtjänstmedarbetare till vår kund, en ideell organisation med internationell prägel. Vår kund sitter i fina kontor vid Torsplan. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående eller senast början av december. Uppdraget kommer pågå i ca fyra månader, med chans till förlängning.

Som kundtjänstmedarbetare hos vår kund tillhör du en avdelning på tre personer. Du tar emot inkommande samtal/mail och hanterar de frågor som inkommer. Vidare arbetar du med orderbeställningar, registrering av ordrar samt övrigt tillhörande administrativa uppgifter.

Du tillhör ett trevligt team i en organisation som präglas av prestigelöshet och högt i tak.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från service, gärna i en liknande roll som exempelvis kundtjänstmedarbetare, receptionist eller motsvarande. Du är van vid och tycker det är roligt med kundkontakt. Har du erfarenhet av telefon som redskap är det meriterande, men inte ett krav.

Som person är du mycket serviceinriktad och prestigelös, med ett intresse för kundtjänst. Du har lätt för att kommunicera med kunder samt är snabblärd att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. För att trivas hos vår kund är du även en glad och positiv person med mycket energi.

Du är flytande i svenska i tal och skrift, och har erfarenhet av Officepaketet.

Du erbjuds
Du erbjuds en tjänst i en väldigt spännande verksamhet i en internationell miljö. Kunden sitter i centralt belägna lokaler i Stockholm, och klimatet präglas av prestigelöshet och högt i tak.

Tjänsten ingår i vår konsultverksamhet och är initialt en inhyrning på ca 4 månader med chans till förlängning. På en intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten.

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Paulina Stjernström på paulina.stjernstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.

Start
Omgående eller senast början av december

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Paulina Stjernström
paulina.stjernstrom@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 31 december 9999 . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Kundtjänstmedarbetare till internationell ideell organisation