Jurek Bemanning

Kundtjänstmedarbetare till bostadsbolag i västerort

Arbetsbeskrivning
Till ett bostadsbolag i västerort söker vi nu en kundtjänstmedarbetare för ett konsultuppdrag med start så 2019-10-01 och som löper till 2020-08-30 med chans till förlängning. Arbetet innebär att i kontakt med hyresgäster över telefon, webb och andra digitala kanaler hantera fastighetsärenden och besvara frågor från hyresgästerna. Du arbetar i ett fastighetssystem där du lägger upp nya ärenden, och arbetet sker självständigt men inom ett team med andra kundtjänstmedarbetare.


Vem är du?

Vi söker dig med gymnasieexamen samt tidigare erfarenhet av kundservicearbete, gärna kundtjänst/callcenter, med telefon som verktyg. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift och har en god datorvana. Vidare ska du vara strukturerad och administrativt lagd och ha erfarenhet av att ta emot och registrera kundärenden.


Du erbjuds

En roll som kundtjänstmedarbetare på ett bostadsbolag i västerort. Uppdraget omfattar heltid med start 2019-10-01 och löper till 2020-08-30 med chans till förlängning. Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Caroline Widgren på caroline.widgren@jurek.se.


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via 
www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Caroline Widgren


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 september

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Kundtjänstmedarbetare till bostadsbolag i västerort