Jurek

Sr Financial Controller till bolag i Täby

Arbetsbeskrivning

Som Financial Controller till vår kund i Täby kommer du ges möjlighet att ansvara för rapportering och vara delaktig i att utveckla befintliga processer tillsammans med redovisningschefen samt övriga ekonomifunktionen. Du kommer samordna och driva arbetet kopplat till månadsbokslut samt tillhörande rapportering. Du kommer även vara ansvarig för årsbokslut, årsredovisning och inkomstdeklarationer. Det dagliga redovisningsarbetet sköts av övriga teamet, men du kommer sköta vissa periodiseringar, avsättningar och allokeringar samt finnas som stöd gentemot teamet. Du kommer vara en del av ett team på 7 personer som leds av redovisningschefen.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Ansvarig för bokslut och rapportering

• Bidra vid utveckling av arbetssätt och processer

• Säkerställa årsbokslut och årsredovisning

• Inkomstdeklaration 

• Bistå vid budget och prognosarbetet

• Säkerställa redovisningsprocessen vid systemuppgradering

• Adhoc uppgifter

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en gedigen erfaren från redovisning och du har tidigare haft roller som Sr Financial Controller eller Redovisningschef. Vi tror även att du tidigare har jobbat i en internationell miljö och är van vid transaktions intensiva verksamheter. Du är självständig i både årsbokslut och årsredovisning och har gedigen kunskap från både K3 och IFRS, vi kommer även se det som meriterande om du har varit delaktig vid ett systembyte. Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

 

Som person är du noggrann, prestigelös och strukturerad och du trivs när det är förändring. Du behöver både ha kunskapen att se helheten och kunna gå ner på detaljnivå. Du är även en god lagspelare men har inga problem med att jobba självständigt.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med start i mitten på april till hösten 2021, men för rätt person finns det även goda chanser till överrekrytering till kunden. Kunden sitter i Täby och under rådande omständigheter sker mycket av arbetet på distans. Introduktionen kommer ske på kundens kontor. Du blir anställd som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration

 

Område: Täby

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Täby . Publicerat : 22 mars

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Sr Financial Controller till bolag i Täby