Jurek Bemanning

Kundtjänstkoordinator till internationellt bolag

Vill du arbeta i en internationell miljö och arbeta med förbättringar inom kundservice? Vi söker nu en kundtjänstkoordinator till vår kund inom hemelektronikbranschen. Du kommer sitta i moderna lokaler på det nordiska huvudkontoret i Kista.

Arbetsbeskrivning
I denna roll kommer du övervaka kvalitén och prestationen från Contact Center som drivs av en outsourcad part för att öka kvalitén och kundnöjdheten. Detta genom rapporter och analyser av QA, mystery calls etc. Du arbetar för att hitta nödvändiga åtgärder och förbättringar.

Arbetsuppgifter:
• Driva projekt relaterade till Contact Center-avdelningen
• Övervaka KPI och vidta åtgärder vid behov.
• Analysera resultat gjort via olika kanaler och föra in åtgärder för förbättringar.

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet från kundtjänstarbete, gärna från en roll som teamledare. Du kan orientera dig väl i "after sales" och vi ser gärna att du tidigare arbetat med hemelektronik. Du är analytiskt lagd och har en förmåga att se detaljer samtligt som du kan lyfte blicken och få en helhetsbild.

Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, i såväl tal och skrift. Du har en god kommunikativ förmåga och är serviceminded. Vidare har du ett eget driv där du lätt ser vad som behöver göras. Du har goda kunskaper i office-paketet.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek rekrytering och bemanning men arbeta ute hos vår kund som är belägna i Kista. Tjänsten ska tillsättas per omgående och kommer fortlöpa till slutet av augusti.

Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du registrerar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se.

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 15 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 januari

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Kundtjänstkoordinator till internationellt bolag