Jurek Bemanning

COO till Advokatfirman De Basso

Söker du en ny utmaning framåt och vill vara med på en utvecklingsresa, där din insats verkligen gör skillnad? I rollen som COO hos Advokatfirman De Basso kommer du vara med och driva byrån till fortsatt framgång. Rollen innebär stort ansvar, högt mandat och en bredd av ansvarsområden – låter detta som något för dig?

Om verksamheten

Advokatfirman De Basso grundades i maj 2016, med kontor i Stockholm bestående av fem medarbetare. Idag finns firman på tre orter, Stockholm, Södertälje och i Örebro, och har expanderat till 15 medarbetare. Firman är en humanjuridisk byrå med inriktning på brottmål, familjerätt, socialrätt och migrationsrätt och genomsyras av hög service gentemot domstol, myndigheter och klienter. Ambitionen framåt är att expandera verksamheten genom ökad närvaro på internet samt genom fler filialkontor runt om i landet.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Chief Operating Office har du det operativa ansvaret för verksamheten, vilken spänner över en bredd av arbetsuppgifter och ansvarsområden. En stor del av ditt arbete kommer kretsa kring de 15 medarbetare byrån idag består av. Detta innebär bland annat uppföljning av arbetsbelastning, skapande och bevarande av en god företagskultur samt övrig personalhantering.

Vidare arbetar du tätt med bolagets VD och du förväntas tillsammans med honom fortsatt driva bolaget framåt. Du är därmed insatt i byråns ekonomi och följer upp budget och resultat samt kommer med egna idéer och förslag kring hur ni kan utveckla verksamheten. Byrån är inne i en stark tillväxtfas och du kommer få vara med och påverka hur detta ska ske praktiskt för att uppnå bästa resultat – både för medarbetare och för byrån i sin helhet.

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll lockas av att få vara med och driva ett bolag framåt och trivs i en föränderlig miljö. Du har ett entreprenörstänk ut i fingerspetsarna och ser vart du kan bidra för fortsatt utveckling. För att lyckas i denna roll har du ett driv och en framåtanda, du är den som får saker gjorda. Vidare ser du vikten av personalens välmående, trivsel och engagemang och vet hur du på bästa sätt bidrar till att bevara och utveckla detta. Som person ser vi att du har en stark kommunikativ förmåga och en god social kompetens.

Vi ser att du samlat på dig flera års arbetslivserfarenhet, möjligtvis från samma eller liknande bransch. Du är van att självständigt driva ditt eget arbete framåt. Vi tror att du haft personalansvar sedan tidigare, i någon form. Viktigast för oss är dock dina personliga egenskaper och vi söker dig med ett utmärkande driv och engagemang.

Du erbjuds

Här erbjuds du en plats på ett bolag med stark framåtanda, men med en familjär kultur. Alla arbetar hårt för att nå sina mål, men har samtidigt kul längst vägen. I rollen som COO ges du stora möjligheter att vara med och påverka och variationen kommer vara bred. Tjänsten är på heltid och placerad i Stockholm, men kommer innebära en del resor till kontoren i Örebro och Södertälje.

Denna rekrytering hanteras av Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare My Andersson, på my.andersson@jurek.se. Urval och intervjuer hanteras löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas föra sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
My Andersson

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 22 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 november

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb COO till Advokatfirman De Basso