Jurek

Kundservicechef till Drinks Logistics Partner – DLP

Vi söker just nu en driven kundservicechef som vill vara med och vidareutveckla DLP:s kundservicefunktion. DLP är ett dotterbolag till ME Group som ingår i den finska koncernen Wiklöf Holding med 15 dotterbolag – där svenska DLP och finska ME Group är de största.

 

DLP är en platt organisation med snabba beslutsvägar och stora möjligheter att påverka. Trivs du på ett bolag där det är full fart framåt, stor frihet och trevliga kollegor? Då kanske detta är rollen för dig! DLP är det lilla stora företaget som är starkt präglat av privatägaren och entreprenören Anders Wiklöf.

 

 

Är rollen rätt för dig?

Till denna position söker vi dig som har 5–10 års erfarenhet av en liknande roll där du ansvarat för inköp, transport och logistik. Vi ser gärna att du har en förståelse för branschen och trivs som bäst i en affärsnära roll med fokus på ledarskap.

 

Vi tror att egenskaper som kännetecknar dig är att du är duktig på att ta människor och att skapa relationer. Du är trygg i att leda andra, har en god kommunikativ förmåga samt ett personligt driv att förbättra och utmana. Andra viktiga egenskaper är din prestigelöshet i kombination med struktur och integritet.

 

Avslutningsvis tror vi att du har goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift. Du har goda IT-kunskaper och har du även erfarenhet av systemintegrationer eller Microsoft Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central ser vi det som meriterande.

 

 

Rollen

I rollen som Kundservicechef ansvarar du för ett team på sex medarbetare som arbetar med kundservice, reklamation och transport. Du driver, coachar och stöttar teamet i deras dagliga arbete såväl som är strategiskt ansvarig för avdelningens utveckling. Vidare präglas ditt arbete av en del projektarbeten såsom kundrelaterade utvecklingsfrågor, uppstart av nya kunder samt IT-projekt.

 

Utöver detta innefattar dina arbetsuppgifter även:

• Övergripande ansvar för kundservicefunktionen - säkerställa ett gott samarbete med våra kunder och att den dagliga kundkontakten löper på friktionsfritt och i enlighet med rutiner & policys

• Delta i kundmöten/avtalsförhandlingar samt bevaka kundavtal

• Hantera upphandling av importfrakter

• Delta i transportfrågor och hantera myndighetskontakt vid behov (tullfrågor m.m.)

• Hantera budgetarbete samt uppföljning och rapportering av utfall

 

Du ingår i vår ledningsgrupp och rapporterar till Plats- och Logistikchefen.

 

 

Bli en del av oss

Tjänsten är placerad i Jordbro där du primärt arbetar på plats. Det är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

 

I denna rekrytering samarbetar DLP med Jurek och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då vi kallar till intervjuer löpande. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se och Felicia Pettersson på felicia.pettersson@jurek.se

 

 

Om DLP (Drinks Logistics Partner)

DLP´s verksamhet startade 1995 av Dagab i samband med att partihandels-monopolet avskaffades. År 2000 förvärvades verksamheten av Wiklöf Holding för att 2002 bli ett dotterbolag till ME Group.

 

Idag är vi en av de största leverantörerna av 3PL-tjänster inom alkoholhaltiga drycker, där vi tar hand om hemtagning, lagring och distribution för våra kunder, nationella som internationella. Distributionen sker dagligen till Systembolag, Grossister och HORECA kunder. Genom vår erfarenhet, professionalism och kontinuerlig utveckling av våra tjänster garanterar vi våra samarbetspartners och kunder en kvalitativ service.

 

Sökord: kundservicechef, kundtjänstchef, administrationschef, kundservice, kundtjänst, customer care manager, customer service manager, customer success manager, logistik, logistikbranschen, tredjeparts logisitik, 3dje parts logistik.

 

Område: Haninge

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Haninge . Publicerat : 8 november

Kategorier : Chef & Ledning Kontor & Administration Kundservice Transport & Logistik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Kundservicechef till Drinks Logistics Partner – DLP