Jurek Bemanning

Koordinator/ledningsstöd till kund i centrala Stockholm

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en koordinator/ledningsstöd till ett bolag inom finans och affärsutveckling i centrala Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående, som kommer pågå under ett år. Därefter finns det god chans till förlängning eller överrekrytering direkt till kund. Tjänsten är på deltid 75 % alternativt heltid beroende på vad som passar dig bäst.

Som koordinator/ledningsstöd hos vår kund kommer du stötta bolagets VD-stab, koncernledning samt chef för affärsområdet Företagspartner. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

• Planering, koordinering och uppföljning av ledningsarbetet inom Företagspartner.
• Föra protokoll vid ledningsgruppsmöten och koncernledningsmöten
• Identifiering av förbättringar
• Framtagande av presentationsmaterial, analyser och omvärldsbevakning
• Stöttande av den interna processen för ägarstyrning
• Bistå styrelsens sekreterare med förberedelser inför sammanträden och korrekturläsning av protokoll från sammanträden.

Tjänsten är mycket varierande och du kommer arbeta både högt och lågt. Rollen innebär även dagliga ad hoc- uppgifter, samt många kontaktytor.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet från en liknande roll. Du känner dig trygg i rollen som assistent och är mycket självgående i ditt arbete. Har du erfarenhet av att föra protokoll är det mycket meriterande. Du trivs i en stöttande roll, är kommunikativ samt duktig på att bygga relationer. Vidare är du organiserad och strukturerad och har en förmåga att ta egna initiativ samt att förstå otydliga riktlinjer. Du trivs i en föränderlig miljö med mycket fart och fläkt!

Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Vidare är du en van användare av PowerPoint och Excel.

Du erbjuds
Du erbjuds en bred och spännande roll i ett bolag inom finans och affärsutveckling i centrala Stockholm.

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående, som kommer pågå under ett år. Du kommer arbeta hos vår kund men vara anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning. Efter konsultuppdraget på ett år finns det god chans till förlängning eller överrekrytering direkt till kund. Tjänsten är på deltid 75 % alternativt heltid beroende på vad som passar dig bäst.

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta paulina.stjernstrom@jurek.se. Du är välkommen att ansöka om denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se, vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Paulina Stjernström
paulina.stjernstrom@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 17 maj . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Koordinator/ledningsstöd till kund i centrala Stockholm