Jurek Bemanning

Kontorsansvarig till MarknadsTaktik

Är du en positiv och proaktiv person som är serviceminded ut i fingerspetsarna? Trivs du i breda roller där du får vara spindeln i nätet och ha många kontaktytor, såväl internt som externt? I denna roll får du chansen att arbeta med service, blandat med administration och får chansen att utvecklas inom dina ekonomiska färdigheter!


Dina kollegor finns i två bolag med separata verksamheter - MarknadsTaktik som arbetar med varumärkesexponering samt InredningsTaktik som inriktar sig mot växtinredningslösningar. Gemensamt för bolagen är ett öppet klimat som präglas av en positiv och familjär kultur med ett engagemang.

 


Arbetsbeskrivning

Som kontorsansvarig ansvarar du för att driften på kontoret flyter på och arbetar mycket brett. Du supporterar dina kollegor i olika ärenden och arbetar även med en del ekonomiska uppgifter. Rollen är bred och du som gillar att ta ansvar och att serva andra, kommer gilla att arbeta här!

 

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Ta emot besökare
  • Posthantering, inkommande och utgående post samt bud
  • Ansvara för att driften på kontoret flyter, sköta kontakter med samtliga leverantörer och ansvara för samtliga inköp till kontoret
  • Hantera inkommande samtal och ansvara för infomailen
  • Tillse att nyanställda har fullt fungerande arbetsplatser med exempelvis datorer, visitkort och telefoner
  • Ansvara för all fakturering på bolagen, både kund- och leverantörsfakturor, arbeta med kontering samt kontoavstämning
  • Supportera säljarna med exempelvis offerter och uppdatera kunder i systemen

 

Vem är du?

Vi ser att du har några års erfarenhet från en liknande roll, där du arbetat brett med många olika uppgifter och servat både kollegor och kunder. Vi ser gärna att du har erfarenhet från ekonomiska arbetsuppgifter och besitter därigenom grundläggande kunskap i ekonomi.

 

I denna roll kommer du ansvara för driften av kontoret, vilket ställer krav på att du har ett proaktivt synsätt och har förmågan att hugga i där det behövs. Vidare är du en person med hög servicekänsla som trivs i en roll där du agerar spindeln i nätet. Vi ser även att du är strukturerad, noggrann och har en administrativ ådra.


 

Vi erbjuder:

Du får arbeta tillsammans med engagerade kollegor på ett bolag med en öppen kultur och en familjär känsla. I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek rekrytering och bemanning och om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

 


Om verksamheten

MarknadsTaktik har i nära 30 år arbetat med att stärka svenska företags varumärken genom fortlöpande exponering i större TV sända idrottsevenemang. Uppdragen bygger på att samordna och integrera TV exponeringen med övrig marknadsföring för att öka kundernas utfall totalt. Vi placerar uppdragsgivarnas varumärken på t.ex. ishockeylandskamper, fotbollslandskamper, allsvenskan i fotboll, SHL ishockey och övrig svensk elitidrott. Bolaget omsätter 17-20 miljoner per år.

 

InredningsTaktik har sedan 2002 inrett företag och offentliga miljöer med vackra och välanpassade växtlösningar med gröna växter. Vi har en helhetslösning för våra kunder med försäljning av både växter och kärl såväl som växtskötsel.Vi importerar från våra odlare i Holland och levererar till våra kunder från vårt lager som ligger i Bromma. Bolaget omsätter 10 miljoner per år.

 

Ledning, administration och försäljning för företagen sitter på Kungsholmen i Stockholm med ca 8 medarbetare. Service och lager/logistik ligger i Bromma med ca 10 anställda.

 

Sökord: Kontorsassistent, Office Manager, Service, Kommunikation, Administration, Receptionist, Service Manager, Office Assistant, Kontorsansvarig, Office Assistant, Assistant, Värdinna, Office Coordinator, Koordinator, Projektledare, ekonomi, fakturering

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Evelina Thimper

evelina.thimper@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Kontorsansvarig till MarknadsTaktik