Jurek

Arbetsrättsspecialist till Lidl

Drivs du av att arbeta med arbetsrättsliga frågor och av att stötta chefer? Vill du tillhöra ett litet team i en stor HR avdelning? Då kan du vara den konsult som vill vara med och flytta fram Lidls position på den svenska marknaden!


Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som arbetsrättsspecialist är du ett stöd åt cirka 40 chefer inom din region. Du stöttar dem i olika situationer som kan uppstå och hjälper dem att tolka och använda de olika kollektivavtal som Lidl omfattas av. Du kommer att ingå i teamet för Arbetsrätt och Arbetsmiljö tillsammans med fyra andra kollegor. Du kommer att självständigt få driva ärenden, genomföra förhandlingar samt dokumentera kring dessa.


Kvalifikationer för att trivas och lyckas i denna roll
Vi söker dig som har en akademisk examen inom Personalvetenskap eller motsvarande samt minst 2 års erfarenhet av arbetsrätt inom kollektivavtal, gärna inom dagligvaruhandeln eller FMCG. Du behöver ha goda kunskaper i både svenska och engelska, både i tal och skrift. 


Som person gillar du att ta eget ansvar och att de service. Du tycker om att arbeta i en föränderlig miljö med högt tempo tillsammans med engagerade kollegor. Du motiveras av att få bidra till ett mer hållbart samhälle.

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående via Jurek Rekrytering & Bemanning och som beräknas pågå fram till och med november 2020. Tyvärr är det inte möjligt att ta semester i juli månad. Lidl har sitt kontor i Solna men kommer att flytta till nya moderna lokaler i Barkarby i september. 

Låter detta intressant för dig får du gärna höra av dig till Cecilia Hasslev Billing som ansvarar för detta konsultuppdrag. Du når henne på 
cecilia.hasslev@jurek.se
 
Om företaget

Lidl är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 200 butiker runt om i Sverige. www.lidl.se
 
Område: Stockholm
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 mars

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Arbetsrättsspecialist till Lidl