Jurek

Kommunikatör till härligt uppdrag i Göteborg

Nu finns möjligheten att arbeta som kommunikatör hos en utav våra spännande kunder inom fastighetsbranschen. I rollen som kommunikatör kommer du att arbeta med kommunikation i olika kanaler och mot olika målgrupper. I rollen får du användning för både din kreativa samt sociala sida och får garanterat en riktigt rolig och spännande arbetsdag.


I rollen ingår arbetsuppgifter så som;

• Arbeta med lokal kommunikation tillsammans med boende, aktörer som skola, polis med flera
• Producera material för bolagets interna och externa kanaler
• Producera filmer och digitala nyhetsbrev
• Ta fram underlag för pressmeddelanden
• Producera enklare foldrar och presentationsmaterial
• Ansvara för olika hyresgästaktiviteter och informationsmöten
• Vara ett kommunikativt stöd till distriktets medarbetare
• Ge kommunikativt stöd till ökat bo-inflytande

Detta är ett konsultuppdrag på 100% med start omgående som sträcker sig till 31/12-2020. Varmt välkommen med din ansökan till detta superspännande jobb där du får chansen att utvecklas på ett företag som präglas av engagemang, högt i tak och professionalism.


Vem söker vi till denna spännande roll?

Vi söker dig som har minst högskolekompetens samt ett par års yrkeserfarenhet. Du ska behärska Adobes program för enklare produktioner, vara bekväm med webb-verktyg och sociala medier. För det vardagliga arbetet bör du tycka om att arbeta med text, foto och form. Tjänsten bygger på att kunna skapa goda relationer internt och externt. Vi ser även gärna att du är bekväm med att leda olika slags möten och tala inför grupper. Goda kunskaper i engelska och fler språk är meriterande.

Du erbjuds

Ett riktigt spännande uppdrag som kommunikatör ute hos vår kund inom fastighetsbranschen. Här får du chansen till en utvecklande och rolig roll på en trevlig arbetsplats. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Julia Järvholm på Julia.jarvholm@jurek.se. Vi ser fram emot din ansökan!

Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Julia Järvholm


Ansök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 29 januari

Kategorier : Kommunikation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Kommunikatör till härligt uppdrag i Göteborg