Jurek Bemanning

Ekonomiassistent till bolag i Älvsjö

 Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

För vår kunds räkning söker vi nu en Ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra. Bolaget är i expansion och sitter för tillfället i fina lokaler i Älvsjö, men kommer att flytta till Marievik/Liljeholmen efter årsskiftet. Rollen rapporterar till Head of AP men kommer även att få arbeta tillsammans med andra medarbetare i ekonomiorganisationen. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara följande:

- Löpande leverantörreskontraarbete i flera koncernbolag
- Utveckla och förbättra uppsättningen för leverantörsreskontran i nya ekonomisystem (Visma.net är en pågående implementering i koncernen)
- Lägga upp nya leverantörer och aktivt underhålla leverantörsregistret
- Löpande kundreskontraarbete i flera koncernbolag
- Bistå i arbete med påminnelse- och inkassoarbete
- Bistå i inbetalning- och utbetalningsprocessen kopplat till leverantör- och kundreskontra
- Utredning och analys vid behov inom leverantör- och kundreskontra

Vem är du?

Vi söker dig som har en examen inom ekonomi och som har ca. 5 års erfarenhet av arbete som Ekonomiassistent. Det är ett krav att du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har goda kunskaper MSOfficepaketet och det är meriterande om du tidigare har arbetat i Visma. Vi söker dig som är snabblärd, positiv och har ett stort intresse för ekonomi och siffror. Du är prestigelös, serviceinriktad och effektiv i ditt arbetssätt. Generellt gäller att rollen kräver hög grad av egen drivkraft då de är få inom ekonomifunktionen.

Du erbjuds

En roll som Ekonomiassistent hos ett spännande bolag som expanderar kraftigt genom organisk och förvärvad tillväxt. Denna roll är för dig som har ett stort driv och som tycker om att arbeta med ekonomi nära tillsammans med kollegor. Tjänsten är med omgående start och till en början fram till årsskoftet. Du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek, för rätt person finns det möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är 08.00 - 17.00 och du är välkommen att ansöka via vår hemsida: www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Victoria Dall på victoria.dall@jurek.se.

Start

Omgående

Lön

Enl. ök

Sista ansökningsdag

Intervjuer sker löpande

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Victoria Dall
victoria.dall@jurek.se

   Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Älvsjö . Publicerat : 22 augusti

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent till bolag i Älvsjö