Jurek

Kommunikativ Projektassistent till SIS

Är du vass på administration och vill vara del av en organisation som utvecklar smarta lösningar för ökad samhällsnytta och export? SIS söker nu en projektassistent som trivs att arbeta med många olika parallella uppgifter och kontaktytor.

 

 

Arbetsbeskrivning

Som projektassistent ansvarar du för en väl fungerande standardiseringsprocess och sköter dokumenthantering samt kommunikation gentemot organisationens deltagare. Du driver tillsammans med projektledare och deltagare nationella och internationella projekt och arbetar i samarbete med fler projektassistenter.

 

I rollen som projektassistent administrerar du olika faser genom projektet, till exempel registrering, sammanställning av dokumentation eller kommunikation med deltagarna. Du skriver också sammanfattningar av dokument, vilket kräver att du har förmåga att snabbt förstå innebörden och kärnan i stora informationsmängder, ofta på engelska. Vidare kommer du även att planera, koordinera och samordna möten där du även för notat, seminarier och konferenser med organisationens deltagare.

 

SIS står inför en digital förändringsresa där det finns god möjlighet att bidra med idéer och utveckling framåt. Som projektassistent har du mycket kontakt med deltagarna i projekten såväl i Sverige som internationellt och du är vidare en mycket god kommunikatör.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en gymnasieexamen och tre till fem års erfarenhet av liknande roll, gärna från myndighet. Du trivs med och har fler års erfarenhet av administrativt och koordinerande arbete i en omväxlande och tempofylld vardag.

 

För att vara framgångsrik i denna roll är du en ansvarstagande person med ett kundorienterat synsätt, som även har lätt att skapa långsiktiga relationer. I din roll kommer du samarbeta tillsammans med olika projektledare vilket kräver en mycket god samarbetsförmåga, där du samtidigt har lätt för att anpassa dig till olika typer av människor.

 

Vi värdesätter egenskaper som bra ordningssinne och administrativt duktig. Du har en god förmåga att snabbt ta in information från större mängd text och har mycket god systemvana samt goda kunskaper i Word. I denna roll har du många nationella såväl som internationella kontaktytor, vilket kräver mycket goda kunskaper i både svenska och engelska.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds en spännande tjänst där arbetet omfattar en mängd olika sakområden och har en internationell prägel. Du kommer ha en viktig funktion i en organisation som gör skillnad och får möjlighet att arbeta med kompetenta kollegor som drivs av utveckling och engagemang.

 

Tjänsten ingår i vår konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd hos Jurek rekrytering och bemanning men arbetar hos vår kund SIS, som sitter i mycket fina lokaler vid Torsplan. Uppdraget startar i januari 2022 och förväntas pågå i minst 12 månader framåt, med chans till förlängning.

 

Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Felicia Pettersson på felicia.pettersson@jurek.se

 

 

Om SIS

Vi har bestämt oss för att bli världens bästa standardiseringsorganisation. Vill du följa med oss på resan?

 

SIS är en del av ISO och CEN, ett nätverk av experter som arbetar för att skapa internationella standarder. Hos oss kan aktörer inom näringsliv och offentlig sektor ta initiativ och samverka för best practice som främjar Sveriges konkurrenskraft och ger en smart och hållbar samhällsutveckling.

 

Sökord: Administratör, Service, Projektadministratör, Registrator, Sekreterare, Support, Organisatör, Samordnare, Secreterary, Orderservice, Registrator, Orderadministratör, Koordinator, Financial Administrator, Serviceminded, Customer Administration, Administrativ Support, Databasadministratör

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 24 november

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Kommunikativ Projektassistent till SIS