Jurek

Receptionist till spännande verksamhet i Göteborg!

Till vår kund inom installations- och servicebranschen söker vi nu en prestigelös och flexibel receptionist för en tillsvidaretjänst. Som receptionist hos vår kund kommer du att sitta i moderna, härliga och ljusa lokaler med närhet till Göteborgs stadskärna. Till kontoret tar du dig enkelt med både bil och kollektivtrafik.

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som receptionist hos vår kund kommer du att ha en bred stöttande roll, med stor serviceinriktning. I receptionen är du ansiktet utåt för verksamhetens kunder och besökare, en avgörande roll för att bidra till bolagets fina rykte. Med en god serviceanda hanterar du mötesbokningar, växeltelefoni, bokningar av konferensrummen, tar emot felanmälningar, kontakt med leverantörer, säkerställa att utrymmen är representativa och att utrustningen på kontoret fungerar. Vidare kommer du hjälpa till med luncher, sköta externa och interna bokningar, boka bud, stötta i eventplanering, göra beställningar till kontoret och hjälpa till med det som behövs för stunden.

 

Arbetsuppgifter:

- Bokningar av konferensrummen

- Mötesbokningar

- Sköta externa eller interna bokningar

- Hantering av inkommande post

- Kontorsinköp

- Ta emot telefonsamtal

- Ta emot besökare i receptionen

- Ansvara för att receptionsområdet är snyggt och välstädat

 

Utöver ovan nämnda arbetsuppgifter kan ytterligare uppgifter uppkomma under uppdragets gång.

 

Du som söker

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av service och med fördel arbetat i reception tidigare. Du gillar att ha många arbetsuppgifter av olika karaktär och har en god social förmåga. Vidare har du en prestigelös inställning och ett öga för detaljer- du ser det där lilla extra som uppmuntrar dina kollegor och höjer upplevelsen på kontoret. Som person är du ansvarsfull, lösningsorienterad och har en god administrativ förmåga. Vidare är du noggrann och strukturerad i allt du gör med en hög integritet och kommunicerar obehindrat på svenska med grundläggande kunskaper i Officepaketen.

 

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas en variationsrik och utvecklande tjänst som receptionist på 100% hos vår kund, vars kontor är beläget i södra Göteborgs innerstad. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Albin Caspersen. Du når mig på: albin.caspersen@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

 

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område

Göteborg

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 16 november

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Receptionist till spännande verksamhet i Göteborg!