Jurek Bemanning

Kommunikationschef till Härnösands Kommun

Vill du leda och utveckla det strategiska kommunikationsarbetet i en kommun med stor utvecklingslust? Befolkningen ökar, näringslivet växer och vi vässar hela vår organisation. Nu söker vi en modern ledare som vågar utmana invanda mönster.

Härnösands kommun är inne i en förvandlingsprocess där vi arbetar som ett enda lag och bygger och vårdar vårt varumärke tillsammans. Ditt uppdrag blir att vara med och leda förändringen, i organisationen som helhet och på kommunikationsavdelningen i synnerhet.

Arbetsuppgifter 
Som kommunikationschef ansvarar du för att utveckla och stärka vår interna och externa kommunikation. Du är ett strategiskt stöd till kommunledningen där du även ingår i ledningsgruppen. Du arbetar nära kommundirektören som också blir din närmaste chef. Uppdraget innebär även att du är ett stöd i kommunikationsfrågor till chefer och medarbetare inom alla våra verksamheter. Vi vill att du utvecklar vår kommunikativa förmåga och hittar nya arbetssätt med god förankring.

Du ansvarar för budget, resultat och personal samtidigt som du följer upp och utvecklar arbetet på kommunikationsavdelningen. Du har även ett övergripande ansvar för press- och mediakontakter samt kriskommunikation.

Kvalifikationer 
Vi tror att du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som ledare med personal- och budgetansvar i en större organisation. Du bör ha bred erfarenhet av strategiskt och operativt kommunikationsarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete i politiskt styrd organisation. Du har en högskoleutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot kommunikation.

Du är en god omvärldsbevakare som uppmuntrar idéer och nytänkande. För att lyckas i rollen är du sannolikt en lyhörd relationsbyggare som har lätt för att skapa engagemang och delaktighet. Självklart har du en god stilistisk förmåga samt goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Arbetstid/varaktighet
Heltid. Tillsvidareanställning som kompletteras med ett tidsbegränsat chefsförordnade om 4 år med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön Individuell lönesättning.

 

Vi samarbetar med Jurek rekrytering och bemanning i denna rekrytering.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

 

Område:
Härnösand
Västernorrlands län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Charlotte Brasch
0731-42 50 64


Emily Beijer
0700-22 05 76

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 juli . Arbetsort : Härnösand

Kategorier : Chef & Ledning Kommunikation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Kommunikationschef till Härnösands Kommun