Jurek Bemanning

Trägårdh Advokatbyrå söker processjurist

Om verksamheten
Trägårdh Advokatbyrå är en resursstark och resultatorienterad affärsjuridisk advokatbyrå som kombinerar högkvalitativ juridisk rådgivning med affärsmässig insikt och förståelse. Vi kombinerar tung erfarenhet med ung kompetens. Många av oss är både ekonomer och jurister. Bolagsrätt, företagstransaktioner, arbetsrätt, fastighetsrätt, tvistemål, offentliga upphandlingar och obeståndsrätt/rekonstruktion är våra specialområden. Läs mer på www.tragardh.se
. Vi växer och söker nu en processjurist!

Arbetsbeskrivning
Som processjurist hos oss kommer du att arbeta med tvister och processer där du kommer att ge råd och företräda våra kunder. Du kommer självständigt, och i team med dina kollegor, att driva och ansvara för processerna såsom upprätta stämningsansökningar, bestridanden, yttranden samt företräda vid muntlig förberedelse och huvudförhandling. Processerna kan avse exempelvis fordringar, skadeståndsanspråk, entreprenad och obestånd.

Vem är du?
Vi söker dig som är advokat och som har några års erfarenhet av att ha arbetat med processer på advokatbyrå. Erfarenhet från tingstjänstgöring är också meriterande. Du är en skicklig jurist som har en väl utvecklad analytisk förmåga och ett självständigt samt engagerat arbetssätt. Som jurist är du även noggrann, har hög personlig integritet och uppskattar utmaningen att arbeta med komplexa frågeställningar där kraven på kvalitet är högt satta. Som person är du stresstålig, lätt att samarbeta med och trivs med att ta egna initiativ. Du har också ett starkt inre driv, en vilja att åstadkomma de bästa resultaten och du tycker om att vinna. Vidare är du kommunikativ samt har lätt för att etablera relationer och vinna förtroende. Du är flytande i engelska och svenska i tal och skrift.

Du erbjuds
Som jurist hos oss får du arbeta med intressanta, spännande och kvalificerade uppdrag i en organisation som präglas av bra stämning och trevliga kollegor. Du välkomnas till en miljö där värdet och affärsnyttan av det vi levererar tillsammans till våra klienter alltid står i fokus. Du kommer att ges möjligheten att vara med och bygga verksamheten framåt och du ges möjligheten att vara del av ett team med stora möjligheter att växa och utvecklas. Vi flyttar snart till nya lokaler i centrala Malmö.

Start
Enligt överenskommelse

Lön
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Område
Malmö
Skåne

I denna rekryteringsprocess samarbetar Trägårdh Advokatbyrå med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Dahlberg på telefonnummer 031-712 83 49 alternativt asa.dahlberg@jurek.se.

Område:
Malmö
Skåne län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Åsa Dahlberg

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 22 december . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 22 november

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Trägårdh Advokatbyrå söker processjurist