Jurek

Juristassistent till White & Case

Har du några års erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter och trivs bäst i en internationell, tempofylld och dynamisk miljö? Har du ett starkt personligt driv, god prioriteringsförmåga och en naturlig fallenhet för service? Vill du bli en del av en global affärsjuridisk advokatbyrå som också är en av världens största leverantörer av pro bono-arbeten? Läs då vidare om rollen som assistent hos White & Case.

 

Arbetsbeskrivning

White & Case söker nu en assistent till Private Equity-teamet i Stockholm. Som assistent på byrån förväntas du på bästa sätt assistera jurister och delägare i deras dagliga arbete. Arbetet kommer att innebära kommunikation med andra kontor inom White & Case globala nätverk samt med klienter, domstolar och myndigheter.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

• Förbereda material inför möten

• Hantera stora mängder dokument

• Kopiering och indexering

• Korrekturläsning

• Redigering av text

• Genomgång av fakturor och bokningar av olika slag

• Registrering och hantering av nya ärenden

 

Vem är du?

Till denna tjänst söker vi dig som har en gymnasieexamen och minst några års erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. Har du tidigare erfarenhet av byråverksamhet så är det meriterande men inget krav. Som person har du ett starkt personligt driv, högt engagemang och trivs med att arbeta självständigt utifrån övergripande instruktioner. Du är kommunikativ och kommunicerar flytande i tal och skrift på både svenska och engelska, då byråns verksamhet är utpräglat internationell. Du är van att arbeta i ett högt tempo och att hantera många uppgifter parallellt, där du har en förmåga att vara snabb och kunna prioritera ditt arbete. Det ligger naturligt för dig att ta ansvar och ditt arbetssätt är strukturerat och detaljorienterat. Du är inte rädd för att flagga när du behöver hjälp och har goda kunskaper i Office-paketet.

 

Du erbjuds

En spännande tjänst på en internationell advokatbyrå i framkant. Stockholmskontoret är beläget i vackra lokaler nära Stureplan. Det är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och förväntat startdatum är omgående eller enligt överenskommelse.

 

I denna rekrytering samarbetar White & Case med Jurek. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ett personligt brev och ditt CV (CV ska vara på engelska). För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kristin Nelson på kristin.nelson@jurek.se. Låter denna tjänst intressant för dig? Tveka då inte med att skicka in en ansökan direkt då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

 

White & Case har sedan starten varit en pionjär i branschen. Vi var den första amerikanska advokatbyrån som etablerade sig i Europa, den första internationella advokatbyrån som etablerades i Sverige för över 40 år sedan och för några år sedan var vi den första internationella advokatbyrån som öppnade ett kontor i Sydafrika. Vi är också en av världens största leverantörer av pro bono-arbete och vi medverkar varje år i olika projekt som bidrar till samhällets utveckling. Idag arbetar ca 120 personer varav ca 70 jurister på vårt Stockholmskontor.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 maj

Kategorier : Juridik Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Juristassistent till White & Case