Jurek Bemanning

Jurister som vill arbeta som konsulter sökes

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemannings lösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, kontor, teknik, HR och marknad/sälj.

Nu söker vi konsulter och underkonsulter inom juridik till vårt nätverk i Stockholm.


Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är verksam jurist, har minst två års (men gärna längre) arbetslivserfarenhet och som är intresserad av kortare eller längre konsultuppdrag. Du kan antingen vara anställd som konsult hos oss eller så driver du eget bolag som underkonsult. Våra uppdrag avser vanligtvis roller som bolagsjurist.


Vem är du?

Vi söker dig som idag driver eget företag och som är intresserad av att gå in på kortare eller längre uppdrag framöver via oss. Du har en juristexamen och några års erfarenhet som jurist, gärna som bolagsjurist eller från affärsjuridisk byrå. Som person är du självständig, flexibel och har god samarbetsförmåga.


Du erbjuds

Du kommer att erbjudas utmanande arbeten hos våra kunder där uppdragens längd och sysselsättningsgrad varierar. Vi intervjuar kandidater löpande till vårt nätverk och du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Har du några frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Agnes Smedberg på +46 70 29 170 46 eller agnes.smedberg@jurek.se.


Start

Enligt överenskommelse.

Lön

Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag

Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!
 
Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Agnes SmedbergAnsök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 juni

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Jurister som vill arbeta som konsulter sökes