Jurek

Juristassistent till Lofalk Advokatbyrå

Har du erfarenhet av en administrativ och assisterande funktion, där du arbetat brett och självständigt? Vill du komma till en organisation där din insats verkligen gör skillnad – och där du för möjlighet att utvecklas? Då kan det vara dig vi söker till Lofalk Advokatbyrå!


Arbetsbeskrivning
I rollen som juristassistent är du advokaten Guy Lofalks högra hand samtidigt som du självständigt ansvarar för dina egna områden och projekt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att:

• Handlägga enklare konkurser
• Biträda i större konkurser samt rekonstruktioner
• Ha en översyn över ärendehanteringen
• Viss ekonomisk administration såsom fakturering och enklare bokföring
• Hantera övriga administrativa arbetsuppgifter för att underlätta och möjliggöra den dagliga verksamheten – såsom inköp, beställningar och posthantering


Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet av en assisterande funktion, med fördel från en mindre organisation där du arbetat brett och självständigt. Du har en stark administrativ förmåga och har du erfarenhet av byråverksamhet ser vi det som meriterande. Du behärskar Office-paketet och är flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att det som kännetecknar dig är:

• Att du gärna kommer med egna förslag för att utveckla och driva verksamheten framåt
• Att du tar ansvar över dina arbetsuppgifter och får saker gjorda – samtidigt som du kan prioritera bland dem på ett relevant sätt
• Att du ser vad som behöver göras och gärna hjälper till – med både högt och lågt!
• Din känsla för kvalité – där noggrannhet är av största vikt
• Din kommunikativa förmåga – och din starka känsla för service


Du erbjuds

En bred och varierande roll där du kommer att ha stora möjligheter att vara med och påverka och driva verksamheten framåt - din insats kommer att göra skillnad! Kontoret är beläget på Kungsgatan i centrala Stockholm.

I denna rekrytering samarbetar Lofalk Advokatbyrå med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Angeliqa Haapanen på 
angeliqa.haapanen@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan!


Om verksamheten

Lofalk Advokatbyrå har en lång erfarenhet av att biträda företag i finansiella svårigheter liksom intressenter som vill investera i företag i kris. Våra uppdragsgivare är såväl små- och medelstora företag som internationella industrikoncerner. Under åren har vi framgångsrikt medverkat som finansiella rådgivare och som rekonstruktör respektive konkursförvaltare för företag inom en rad olika branscher. Byrån grundades år 2006 av Guy Lofalk och var Sveriges första nischbyrå med denna inriktning.

Sökord: Juristassistent, Assistant, Assistent, Legal Assistant, Service, Administration, Juridik, Handläggare, Domstolshandläggare, Advokatsekreterare, Åklagarsekreterare, Coordinator, Office Manager, Administratör, Administrativ assistent.

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Angeliqa Haapanen
angeliqa.haapanen@jurek.seAnsök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 27 januari

Kategorier : Juridik Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Juristassistent till Lofalk Advokatbyrå