Jurek Bemanning

Affärsdriven HR-Chef till JUREK

Vill du arbeta i ett företag med stark entreprenörsanda? Trivs du i en företagskultur som kännetecknas av högt i tak, engagemang, affärsfokus, fart och fläkt, omtanke om kollegor, kandidater och konsulter, humor och skratt. Då kan detta vara en "Perfect Match" för dig.

Jurek är en dynamisk arbetsplats med många utmaningar och stora möjligheter till personlig utveckling i din roll och i företaget. Vi ger dig möjlighet att arbeta med professionella kollegor i ett växande bolag med idag fem gaseller, fler än 100 medarbetare på våra kontor och över 300 konsulter.


Vi söker dig som motiveras av att arbeta i ett högt tempo i en riktigt affärsinriktad HR-chefsroll i en bransch som kännetecknas av ständig utveckling.


Som vår nya HR-chef kommer du ha det övergripande ansvaret för HR-frågorna hos Jurek. Du kommer att ha fokus på att bygga vidare på och synliggöra vårt Employer Brand och med strategisk kompetensförsörjning. Du kommer att jobba tillsammans med vår HR Advisor och rapportera till VD, Shervin Razani. Du ingår i ledningsgruppen där du är involverad i och bidrar till Jurek som helhet. För rätt person finns möjlighet att växa och vara HR-chef även i andra bolag inom koncernen.

Din roll är bred och i det dagliga arbetar du med;
• Employer brand – kommunikation utåt och inåt
• Talent Management och att se över karriärvägar
• Kultur- och värderingsfrågor
• Rätt person på rätt plats utifrån övergripande mål
• Medarbetarundersökningar
• Stötta våra chefer i deras dagliga arbete genom att ge dem verktyg
• Stöd vid internrekrytering av chefer och specialister
• Onboarding- och Exitprocessen
• Lönekartläggning och lönerevision
• Tillsammans med chefer ta fram och se över incitamentsmodeller och KPIér
• Arbetsrättsfrågor och förhandlingar
• Rehabilitering och arbetsmiljöfrågor
• Och mycket, mycket annat...

Det som kännetecknar dig är din kommunikativa förmåga, din kompetens och din kapacitet som gör att du får saker att hända. Du trivs i en affärsinriktad och entreprenöriell miljö. Om andra skulle beskriva dig skulle de välja ord som målfokuserad, snabb, lyhörd och kvalitetsmedveten. Att ha roligt på jobbet är viktigt för oss, så att du har med dig en god portion positiv energi är ett måste.

En bra bakgrund är 7-10 års arbete inom HR varav ca 3-5 år som HR-Chef eller HR BP. Du har varit i snabbrörliga och säljinriktade bolag och har lätt för att hantera olika system samt har ett framkantstänk kring hur man tex kan jobba med appar och realtidsmätningar. Vi ser det som ett stort plus om du har arbetat inom konsultbranschen och i bolag som kännetecknas av snabb tillväxt. Du har drivit kultur- och värderingsfrågor och har med fördel tidigare gjort en varumärkesresa. Du är vidare helt bekväm både på engelska och svenska och har en akademisk examen från PAO-programmet eller motsvarande.

Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor kring rollen? Hör då av dig till Ylva Ottosson, 0733914108 eller Cecilia Hasslev Billing, 0733414198 Stockholm. Tjänsten är placerad i Stockholm och då Jurek har kontor även i Malmö, Göteborg och London kommer du att resa en del i jobbet.

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Ylva Ottosson
0733-914108Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 24 september

Kategorier : Chef & Ledning HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Affärsdriven HR-Chef till JUREK