Jurek

Jurist sökes till högskola

Nu söker vi dig som har avslutad jur kand., juristexamen samt erfarenhet av handläggning av disciplinärenden? Varmt välkommen in med din ansökan!

 

 

Arbetsuppgifter

Uppdraget avser en omfattning på 50%. Du kommer att handlägga och föredra ärenden åt högskolans disciplinnämnd vid sammanträden. Vidare granska nyinkomna anmälningar, kommunicera med lärare och studenter i pågående disciplinärenden, samråda med disciplinnämndens lagfarna ledamot och förbereda beslut att avsluta ärenden utan åtgärd åt högskolejurist.

 

Om tid blir över stötta högskolan i övriga högskolejuridiska frågor, t.ex. svara på frågor från medarbetare kring rättssäker examination och arbeta med revidering av högskolans interna regelverk inom aktuella områden, såsom rättssäker examination, tillgänglighetsdirektiv m.m.

 

 

Vem är du?

• jur kand., juristexamen eller likvärdig utbildning.

• minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som jurist.

• dokumenterad erfarenhet av handläggning av disciplinärenden enligt 10 kap. högskoleförordningen (1993:100).

• goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt.

• behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift

 

 

Du erbjuds

Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag hos vår kund i Västerås med start 1 augusti och löper tom. januari 2022, med chans till förlängning på 20 veckor. Du kommer att vara anställd av Jurek och erbjuds en visstidsanställning. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Kajsa Lidén på kajsa.liden@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management

 

Område: Västerås

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Västerås . Publicerat : 7 juni

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Jurist sökes till högskola