Jurek

Rekryterare till Deloittes HR-avdelning

Nu söker Deloitte en engagerad rekryterare till sin HR-avdelning. Har du något års erfarenhet av rekrytering och söker din nästa utmaning? I rollen som rekryterare kommer du ges ett stort eget ansvar och arbeta brett med rekrytering i nära samarbete med organisationens chefer. Blir du ofta beskriven som nyfiken, drivande och serviceinriktad? Har du ett stort intresse för rekrytering? Då är det dig vi söker!

 

 

Arbetsbeskrivning

Som rekryterare ingår du i Deloittes HR-avdelning som består av 20 medarbetare, varav tre är rekryteringsspecialister. I rollen som rekryterare arbetar du med rekrytering av framförallt nyexaminerade ekonomer, ingenjörer, systemvetare och jurister till våra affärsområden. I ditt ansvar ingår även att delta i arbetet med både Employer- och Student Branding.

 

Du är ansvarig för hela rekryteringsprocessen, det vill säga annonsering, urval, intervjuer och teståterkoppling. Du driver planeringen självständigt och bestämmer tillsammans med rekryterande chef hur processen ska drivas. I arbetet inom Employer- och Student Branding ingår bland annat att delta på arbetsmarknadsdagar runt om i landet, hålla i workshops och presentationer på evenemang samt att skapa och underhålla relationer med potentiella kandidater.

 

 

Vi söker dig som:

• Har arbetat i 1-2 år som rekryterare och som vill fortsätta utvecklas inom området.

• Du har en akademisk examen och det är meriterande om du har erfarenhet av att rekrytera akademiker, gärna i en konsultverksamhet.

• Du är självgående, orädd och initiativrik. Du är trygg i ditt rekryteringsansvar och tar stort ansvar för dina rekryteringsprocesser.

• Du är utåtriktad och serviceminded eftersom arbetet innebär många interna och externa relationer.

• Du trivs att arbeta i ett högt tempo med omväxlande uppgifter.

• Du är organiserad, kan planera ditt arbete effektivt och är prestigelös i förhållande till dina arbetsuppgifter.

• Då tjänsten innebär resor och kvällsaktiviteter förutsätts att du är flexibel med dina arbetstider.

 

Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska och Office-paketet. För att trivas på Deloitte bör du även vara utåtriktad, flexibel och stresstålig.

 

 

Du erbjuds

På Deloitte arbetar du i ett spännande och utmanande affärsklimat med stora möjligheter till erfarenhetsutbyte, utbildning och personlig utveckling. Du blir en del av ett globalt nätverk med kollegor som alla har en stark drivkraft att göra verklig skillnad för våra klienter. Vidare får du:

 

• Möjlighet att utveckla dig själv inom rekrytering och Employer Branding samt inblick i övriga HR-processer

• En bred spelplan i Deloittes organisation, där du bygger relationer med både medarbetare och rekryterande chefer

• Ett omväxlande arbete med många kontaktytor och god balans mellan strategiskt och operativt arbete

 

 

Ansökan

Tjänsten är ett konsultuppdrag via Jurek HR med start i augusti och löpande tio månader framåt. Vid frågor rörande rollen är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se. Urval och intervjuer hanteras löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Är du den vi söker? Skicka då in din ansökan direkt!

 

Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Bakgrundskontrollsprocessen genomförs i samarbete med ToFindOut. https://tofindout.se/sv/faq/

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 26 juli

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Rekryterare till Deloittes HR-avdelning