Jurek Bemanning

Jurist och vill arbeta och utvecklas som bolagsjurist?

Vi söker dig som har tagit juristexamen och har 1-3 års arbetslivserfarenhet som jurist!

Här får du chansen till att få lära dig mycket och få möjligheten att arbeta nära affären.

Bolaget behöver få in en resurs så snart som möjligt

Du kommer att arbeta i en bred konsultroll med fokus på avtals- och fastighetsrätt där du bland annat kommer att genomföra utredningar, upprätta och granska dokument, överklaga beslut, och biträda kollegor och företagets kunder såväl i förhandlingar som i hyres- och arrendenämnd. Kontakt med fastighetsägare, myndigheter och organisationer är ett vanligt förekommande inslag i arbetet.

Förutom goda allmänjuridiska kunskaper är det meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med avtalsrätt, miljörätt, fastighetsrätt eller entreprenadrättsliga ärenden. Att du har förmågan att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift är ett krav. Du känner dig dessutom helt trygg i rollen som juridisk rådgivare och har servicekänsla, vilket innebär att du alltid ser till kundens bästa.

Våra jurister möter ständigt nya frågeställningar inom de rättsliga områden vi är verksamma inom, vi ser därför gärna att du är nyfiken och har ett särskilt intresse för fastighetsfrågor.

För oss är din personlighet minst lika viktig som goda formella meriter. Att du delar våra grundläggande värderingar som präglas av laganda, prestigelöshet, nyfikenhet och kvalitet är viktigt för oss. Du är duktig på att skapa relationer och att samarbeta såväl med kunder som med kollegor

Företaget:

Företaget är ett stort bolag inom industrin och där juristavdelningen supportar mycket ut i linjen hos kund. Man agerar som kundens bolagsjurist inom dess verksamhetsområde.

Rollen:

Du kommer att arbeta mot en mycket intressant organisation, där du aktivt kommer delta i projektgrupper, arbetslag och vara den legala partnern i affären.

Du kommer att få utbildning och ges stor chans att lära dig mycket kring området som du behöver verka inom.

Du kommer att arbeta 100% mot kunden och sitta hos dem mesta delen av tiden. Dock så behöver inte allt arbete göras på plats och då sitter du med dina juristkollegor från moderbolaget och arbetar.

 

Detta är initialt en konsultlösning med anställning hos Jurek, där målet är att det efter 6 månader går över i en anställning hos kund. Uppdragen de har med sina kunder är fleråriga och de har fler förfrågningar.

 

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. De är i starkt behov av att få in en resurs så snart som möjligt

  

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Joakim Folmer-Hansen
0739-87 97 22

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 12 oktober . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Jurist och vill arbeta och utvecklas som bolagsjurist?