Jurek Bemanning

Rekryteringskonsult sökes till uppdrag inom vården

Vill du vara med och arbeta för en viktig samhällsfunktion? Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med hela rekryteringsprocessen av vårdpersonal? Välkommen in med din ansökan redan idag!

 


Arbetsbeskrivning

Just nu söker vi en rekryteringskonsult till vår kund i Stockholm som arbetar på uppdrag av Sveriges läns landsting. Vi söker dig som kan börja omgående och arbeta i första hand i sex månader.

 

Som rekryteringskonsult stöttar du cheferna i hela rekryteringsprocessen. Det kan innebära annonsskrivning, search, urval, intervjuer, referenstagning, återkoppling av testresultat samt upprättande av anställningsavtal. Du arbetar i rekryteringsverktyget HR-manager.

 


Vem är du?

För att lyckas i rollen är du driven och målinriktad. Du tar initiativ för att hitta nya arbetssätt och vägar för att nå uppsatta mål. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor och trivs i att vara stöd för chefer i deras rekryteringsansvar, samtidigt som du trivs i att arbete självständigt och ta stort eget ansvar. Du ska även ha:

 

  • Eftergymnasial utbildning mot personal, arbetsliv och arbetsmarknad
  • God erfarenhet av att arbeta med hela rekryteringsprocessen, från kravprofil, annons och urval till referenstagning och avslut samt search.
  • Du har med fördel arbetat med search och större rekryteringar.
  • Du har erfarenhet av rekrytering av vårdpersonal, gärna sjuksköterskor och/eller ambulanspersonal, med fördel inom offentlig verksamhet.

 

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag på heltid 100% på hos vår kund inom offentlig sektor. Uppdraget förväntas påbörjas så snart som möjligt och pågår i första hand i sex månader. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 


Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 


Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Kajsa Lidén

kajsa.liden@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 november

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Rekryteringskonsult sökes till uppdrag inom vården