Jurek

Jurek Law söker Senior Konsultchef

Vill du arbeta i ett företag med en stark entreprenörsanda? Trivs du i en företagskultur som kännetecknas av högt i tak, engagemang och affärsfokus? Är du jurist och har arbetat som jurist i ett par år, men känner att du vill prova på att göra något annat där din juristerfarenhet och kompetens fortfarande är relevant? Då kan denna roll som Senior Konsultchef hos Jureks Law vara precis det du letar efter!

 

 

Arbetsbeskrivning

Till Jureks Stockholmskontor söker vi nu en Senior Konsultchef till vårt specialistområde Jurek Law. I rollen ansvarar du för hela Jurek Laws konsultverksamhet. Detta innebär ansvar för våra juristkonsulter som löser våra kunders interimsbehov och att fånga upp behov hos våra kunder och arbeta med att hitta rätt juristkonsult till rätt uppdrag. Du arbetar relationsorienterat mot konsulterna som är allt ifrån juniora konsulter till mycket erfarna bolagsjurister och mot kunderna som verkar i många olika branscher. Du kommer också ha personalansvar för de underkonsulter du anställer. Som Senior Konsultchef kommer du hantera flera konsultprocesser parallellt, ofta med krav på snabb leverans vilket betyder en förmåga att arbeta i högt tempo med bibehållen kvalitet. Du har daglig och fortlöpande kontakt med konsulter, kunder och kandidater.

 

Dina konsultuppdrag kommer in genom våra kundansvariga med vilka du kommer att ha ett nära samarbete. Som Senior Konsultchef kommer du tillsammans med respektive kundansvarig följa med på kundmöten där din roll blir en viktig del av arbetet. Ni bildar ett team, hjälper och stöttar varandra samt tar hand om kunden och konsulterna på bästa möjliga sätt.

 

Du har ett tydligt fokus på att bygga vidare på och utveckla vårt nätverk av juristkonsulter. Du kommer agera som en naturlig samarbetspartner till konsulterna och vara den som hjälper dem till nästa uppdrag. I samarbete med Sales och Marketing är du aktiv i att öka kännedomen om Jurek tjänster inom området samt att driva olika kund- och kandidatfrämjande aktiviteter som till exempel:

 

- Kandidatutskick/kampanjer med tillgängliga konsulter

- Öppet hus/seminarium riktat mot målgruppen

- Deltagande i relevanta nätverk, mässor och dylikt.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad jurist och har arbetat som jurist under ett par år. Genom din egen arbetslivserfarenhet har du en god förståelse för kundernas olika behov och kan också vara en relevant samarbetspartner för juristkonsulten när det gäller att hjälpa dem till nästa uppdrag. Har du erfarenhet från rekryteringsbranschen ses detta som meriterande men är inget krav. Vi lägger stort vikt vid din personlighet och ser gärna att du en hög ambitionsnivå och ett starkt driv. Du trivs med att arbeta målfokuserat och har en positiv attityd och en stark vilja att utvecklas tillsammans med oss.

 

För att lyckas i rollen som Senior Konsultchef tror vi att det är viktigt att du:

- Har en hög social kompetens och drivs av att arbeta med människor

- Har ett intresse för affärer

- Tar ett stort ansvar för ditt arbete och är lösningsorienterad

- Gillar utmaningar och har förmågan att arbete i en föränderlig miljö

 

 

Du erbjuds

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en expansiv miljö med positiva och engagerade kollegor. Jurek är en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda där du kommer att ha ett tätt samarbete med kompetenta och drivna arbetskollegor på en av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom juridik, ekonomi, HR, marknad och Business Support. Tjänsten är placerad i trevliga lokaler ett stenkast från Stureplan i centrala Stockholm.

 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-Chef Niklas Westberg på niklas.westberg@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs 2019 till DI-gasell för sjätte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och söker nu efter en Senior Konsultchef till vårt specialistområde Law

 

Sedan starten år 2006 har vi varje år expanderat och vår ambition är att behålla tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster och rekryterar samt hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens inom våra affärsområden. Vi är idag ca 100 medarbetare internt och har ca 320 konsulter. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

 

Sökord: Konsultchef, Rekryteringskonsult, Researcher, Talent Manager, Rekrytering, Bemanning

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 april

Kategorier : HR & Organisation Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Jurek Law söker Senior Konsultchef