Jurek

Business Analyst till storbank

Till vår kund, en av de fyra storbankerna söker vi nu en Business Analyst med fokus på Swish betalningar. Du kommer jobba med Swish produkter inom affärsområdet Produktområden hos kund. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och tjänsten är placerad på huvudkontoret i Solna-Arenastaden. Uppdraget löper på heltid fram till 30:e mars 2021.


Arbetsbeskrivning:

I rollen som BA kommer du fokusera på Swish (betalningar). Du kommer vara involverad i utvecklingen av Swish produkter inom banken och ansvara för att säkerställa att instruktionerna för Swish produkterna är uppdaterade både internt och externt. Du kommer alltså inte utveckla själv utan vara den som kan förfina affärsaktiviteterna som utvecklarna i sin tur jobbar utefter. Detta görs ofta i systemet Jira och confluence. Rollen kommer fungera som en brygga mellan affär och it där fokus ligger på koordineringen och att säkerställa att ett affärsbehov kan beskrivas så utveckling kan ske.


Vem är du:

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av rollen som Business Analyst, gärna inom finanssektorn. Starkt meriterande om du jobbat med Swish produkter sen tidigare. Som person ser vi att du är kommunikativ, samarbetsvillig och har förmågan att ta egna initiativ. Du läser och skriver obehindrat på svenska och engelska.


Du erbjuds:

En spännande roll som Business Analyst i en ledande nordisk finansiell koncern. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig till 30:e mars 2021. Du kommer vara placerad i kundens ljusa och fräscha lokaler i Solna. Uppdraget omfattar heltid.

För frågor gällande tjänsten, kontakta konsultchef, Sophie Hersvall 
sophie.hersvall@jurek.se


Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande!

Område: Stockholm
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 30 september

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Business Analyst till storbank