Jurek

Jurek Business Support söker Konsultchef

Vi växer på en brinnande marknad där våra konsulter är ett av våra främsta fokusområden och våra viktiga ambassadörer och kunders dagliga hjältar. Vi är ett bolag med stark entreprenörsanda och vår företagskultur kännetecknas av engagemang, affärsfokus och samarbeten.

 

Vill du bli en del av vårt trevliga team och utveckla dina kunskaper inom HR, avtals- och arbetsrätt och kontinuerligt få arbeta med kund- och kandidatkontakter kan denna spännande roll vara intressant för dig.

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som Konsultchef kommer du främst att arbeta med och ansvara för Jureks konsultuppdrag inom Business Support som arbetar branschoberoende med alla typ av affärsstödsfunktioner – från medarbetare till chefsnivå. Du ansvarar för hela processen, från att i samarbete med våra kundansvariga säljare fånga upp behov hos våra kunder till att matcha rätt kandidater för uppdraget, samt ansvara för de konsulter du anställer. Du upprättar kravprofiler, skapar annonser, genomför intervjuer och arbetar proaktivt med att bygga ett starkt nätverk av konsulter. Under konsultens tid som anställd hos Jurek är du deras kontaktperson och arbetsgivarrepresentant och ansvarar för att tidrapportering och semesterplanering etc. löper på enligt överenskommelse.

 

Hos oss har du alltid fler processer igång parallellt och tempot är tidvis högt där du ställs inför att leverera snabbt med hög kvalitet. Därför är det viktigt att du är van att prioritera och planera och samarbeta med andra då vi många gånger arbetar två i pågående processer. Du har daglig och fortlöpande kontakt med inte bara våra konsulter utan även kunder och kandidater. Du kommer även självständigt driva rekryteringsuppdrag från ax till limpa.

 

I rollen som Konsultchef kommer du att ha ett tydligt fokus på att bygga vidare och utveckla vårt nätverk av konsulter inom Business Support. I samarbete med Sälj och Marknad är du också aktiv i att öka försäljning och kännedom om Jureks tjänster inom området samt att driva olika kund- och kandidatfrämjande aktiviteter, som till exempel kampanjer, seminarium, konsultaktiviteter och delta i nätverk. Du rapporterar till Head of Business Support.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning och ett par års erfarenhet av liknande tjänst eller motsvarande roll där du arbetat med resursplanering, schemaläggning och personalplanering. Det är mycket meriterande om du kommer från bemanningsbranschen och vi önskar att du är tekniskt väl bevandrad och har lätt för system. Denna kompetens är ett måste för att lyckas i rollen. Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du har en hög ambitionsnivå och ett starkt driv. Du trivs med att arbeta målfokuserat och har en positiv attityd och en stark vilja att utvecklas tillsammans med oss.

 

För att lyckas i rollen som Konsultchef hos oss är det viktigt att du:

• Har en hög social kompetens och förmågan att skapa förtroende

• Har ett intresse för affären

• Tar eget stort ansvar och är mycket lösningsorienterad

• Gillar utmaningar och trivs med att arbeta i en snabb, föränderlig miljö

 

 

Du erbjuds

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en expansiv miljö med positiva och engagerade kollegor. Jurek är en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda där du kommer att ha ett tätt samarbete med kompetenta och drivna arbetskollegor på en av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom Ekonomi, Juridik, HR, Marknad & Kommunikation samt Business Support. Tjänsten är placerad mitt i hjärtat av Stockholm på Biblioteksgatan vid Stureplan.

 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-Ansvarig Niklas Westberg på niklas.westberg@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs 2019 till DI-gasell för sjätte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och vill nu utöka vårt affärsområde inom Business Support med en Konsultchef.

 

Sedan starten år 2006 har vi varje år expanderat och vår ambition är att behålla tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster och rekryterar samt hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens inom våra affärsområden. Vi är idag mer än 100 medarbetare internt och har 300 konsulter. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

 

Sökord: Konsultchef, Rekryteringskonsult, Researcher, Talent Manager, Rekrytering, Bemanning

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 november

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Jurek Business Support söker Konsultchef