Jurek

Driven Redovisningsekonom sökes till Sjöson i Göteborg!

Sjöson är stolta företagsbyggare som ser möjligheter och ger dem Liv! Vi söker nu ytterligare en engagerad redovisningsekonom till vårt team på Sjöson. Är du en fena på bokslut, och trivs i nära samarbete med andra? Då kan det vara dig vi söker!

 

Om tjänsten

I rollen som redovisningsekonom på Sjöson är du ansvarig för att självständigt hantera bolagens ekonomi från början till slut. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär ansvar för månadsbokslut, rapportering, prognosarbete, betalningar på bank, fakturering och kund- och leverantörsreskontra. Du kommer också att arbeta med att stötta ekonomiteamet med den löpande redovisningen, vilket förutsätter att du har goda kunskaper inom detta område.

 

Du kommer att vara en viktig del av ett ekonomiteam bestående av ca tio erfarna och kompetenta medarbetare. I din roll kommer du att rapportera direkt till CFO: n och har ett nära samarbete med teamet för att säkerställa ett effektiv och noggrant arbete.

 

Dina arbetsuppgifter:

• Upprätta månads- & årsbokslut

• Ansvara för kund- och leverantörsreskontra

• Löpande bokföringen

• Ansvara för fakturering

• Rapportering till Skatteverket

• Ansvara för likviditetsplanering

• Löpande kontakt och ett nära samarbete med kollegor i koncernbolagen

• Delaktig i koncernredovisningen

 

Vem är du?

Du är en självgående ekonom med stort engagemang. Du tar egna initiativ och har förmågan att vara drivande i ditt arbete. Vidare trivs du i kontakt med andra, har god samarbetsförmåga och vill utvecklas och växa med ett företag i en föränderlig miljö.

 

En utbildning inom ekonomi, kombinerat med en bred kunskapsbas inom ekonomiområdet tillsammans med viljan att utvecklas gör dig till en bra match för tjänsten. Erfarenhet av arbete med Fortnox eller annat större affärssystem är ett stort plus.

 

Företaget är värdegrundsdrivet och engagerat i långsiktiga relationer som bygger på generositet, lust, mod och skärpa.

 

Vi erbjuder

En spännande roll med varierande arbetsuppgifter, delaktighet och goda utvecklingsmöjligheter i ett engagerat ekonomiteam. Hos Sjöson erbjuds ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, tjänstepension m.m. Kontoret är beläget i nya lokaler vid Järntorget med fantastisk utsikt och goda kommunikationsmöjligheter. Gemensam frukost varje vecka och andra trevliga aktiviteter planeras för att stärka teamandan och skapa en positiv arbetsmiljö.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Sjöson med Jurek Recruitment & Consulting. Vid frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hellner, malin.hellner@jurek.se. Skicka in din ansökan genom länken i annonsen. Med hänsyn till GDPR tar vi ej emot ansökningar via epost.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om Sjöson

Bolaget ägs och drivs av entreprenörerna Lars Sjöberg och Hans-Anders Karlsson med huvudsäte i Göteborg. Koncernen är idag verksamma inom tre affärsområden; Fastigheter, Mat & Dryck, Industri & Teknik, dessutom några bolag i start-up-skedet. Med ett långsiktigt och aktivt ägandeengagemang är målet att göra alla parter till vinnare. Sjöson verkar för att bygga företag, utveckla projekt och investerar mer än bara pengar. De tillför även stolthet, mod, lust, engagemang samt kompetens i allt de utför. Enkelt uttryckt satsar samtliga i bolaget fullt ut när vi ser en möjlighet vi tror på. För mer information besök: www.sjoson.se.

 

Område

Göteborg

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 25 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Driven Redovisningsekonom sökes till Sjöson i Göteborg!