Jurek Bemanning

Junior Price Controller till Onninen

Är du en hungrig nyutexad ekonom som drivs av att få experimentera i Excel och analysera stora datamängder? Vi söker dig som är lösningsorienterad, initiativtagande och har ett stort driv att utvecklas i Controller-rollen.

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som Junior Price Controller är du en av nyckelpersonerna vid prissättningen av Onninens produkter. I takt med att du växer in i rollen kommer du att få möjlighet till mer ansvar, såsom att analysera och rekommendera priser på produkter samt uppföljning och rapportering till Onninens försäljningschefer.

 

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att:

  • Tillhandahålla försäljningsstatistik till bolagets säljare
  • Vara en support till säljorganisationen med priser och rabatter
  • Agera support vid prissättning av större offerter
  • Se till att priser är korrekt inlagda i systemet och justera vid felprissättning
  • Analysera försäljningsmarginaler

Tjänsten rapporterar till Chefen för Business Support.

 

Vem är du?

Vi söker dig med universitetsexamen inom Ekonomi och med ett driv att utvecklas inom Controlleryrket. Vidare så tror vi att du har siffersinne, är analytiskt lagd och lösningsorienterad. För att lyckas i rollen är du initiativtagande och vågar utmana befintliga tankesätt, rutiner och processer.

 

Då rollen har mycket kontakt med företagets säljare så ser vi att du är kommunikativ och kan förklara siffror på ett pedagogiskt sätt för en utomstående. Dessutom är du bekväm med att kommunicera på både svenska och engelska och hanterar med enkelhet stora mängder data i Excel.

 

Du erbjuds

Du blir en nyckelspelare i en stor internationell koncern, vilket skapar en bra grund att stå på inför en framtida karriär inom Controlling. Vidare innebär rollen stor flexibilitet och du får möjlighet att påverka din egen vardag.

 

Tjänsten är placerad i Kista, är ett föräldravikariat på cirka ett år och omfattar heltid. Tillträde snarast möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Onninen med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Emelie Baeckström på tel. 073-745 06 46. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om verksamheten

Företaget grundades 1913 i Finland. Genom åren har Onninen utvecklats till en internationell koncern med totalt 3 200 medarbetare i Finland, Sverige, Norge, Polen och Baltikum. Sedan 1 juni 2016 är Onninen Oy en del av Kesko-koncernen.

 

Onninen erbjuder grossist-, logistik- och distributionstjänster för professionella kunder. Onninen Sverige riktar sig i första hand mot två kundsegment. VA-segmentet riktar sig mot installationsföretag som är verksamma inom VA. Affärssegmentet infrastruktur riktar sig till offentliga organisationer (kommunala och statliga) samt entreprenörer och nätägare inom elnät, belysning och telekom.

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Emelie Baeckström

073-745 06 46

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 31 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Junior Price Controller till Onninen