Jurek Bemanning

Personaladministratör på deltid

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

 

Arbetsbeskrivning
Är du HR-student eller administrator som vill arbeta 50-60% med personaladministration? Då är du kanske vår nästa medarbetare. Vi söker idag nämligen en personaladministratör till en av våra kunder som sitter i fina lokaler i Järvastaden.

 

I denna roll kommer du hantera personaladministration, som att hantera ID06 handlingar, SUA-hantering samt administration av bolagets företagsbilar.Vem är du?
Vi söker dig som vill arbeta 50-60 % med administration och du får gärna ha några års erfarenhet av administrativt arbete.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har en förmåga att ta egna initiativ som också har skinn på näsan. Vidare är du prestigelös och är en trygg och pålitlig person med hög integritet. Du är flytande i svenska och har goda kunskaper i officepaketet.


Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd hos Jurek rekrytering och bemanning men arbeta ute hos vår kund i som sitter i Järvastaden. Tjänsten ska tillsättas omgående och sträcker sig fram till mars.

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta evelina.thimper@jurek.se. Du är välkommen att ansöka om denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se, vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Deltid

 

Kontakt:
Evelina Thimper

 

 

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 13 augusti . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Personaladministratör på deltid