Jurek

Junior controller till konsultuppdrag med start omgående

Vi söker för kunds räkning en driven och självgående junior controller för ett konsultuppdrag med start omgående. Kunden är en global koncern som arbetar med kvalitetssäkring av företags och organisationers produkter och processer. Uppdraget omfattar heltid och löper till sista augusti.

 

Du kommer att ingå i finansiella rapporteringsteamet som ansvarar för bokslutsarbete, finansiella rapporteringar, uppföljning av interna kontroller samt myndighetsrapportering. I ansvaret ingår att stötta vid månadsbokslutsarbetet och att rapporteringen är korrekt, håller hög kvalitet samt att eventuella risker för fel åtgärdas och följs upp.

 

 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna omfattar både dagliga och månatliga rutiner. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

 

• Stöd vid månadsbokslut

• Stöd för kostnadskontroll

• Förbättra noggrannheten i prognosen för veckoprognoser för resultaträkning och rörelsekapital

• Stöd för finansiella affärsprocesser inklusive daglig och veckovis prognos och budgetering

• Uppdatera och förbättra standarduppsättningen av rapporter

• Förenkla informationsflödet och skapa tydlighet i analys och rapportering

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som med eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt minst ett års arbetslivserfarenhet av likande arbetsuppgifter från större bolag eller revisionsbyrå. För att lyckas i rollen ser vi att du är driven och självgående, van vid korta deadlines, stora flöden och mycket rapportering.

 

Vidare är du systemkunnig, gärna i Visma eller något annat större ekonomisystem samt Excel. Som person är du positiv, social och har lätt för att knyta nya kontakter. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

 

 

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta hos vår kund som har kontor i Kista vid uppstarten men resten av arbetet sker hemifrån under rådande omständigheter. Uppdraget är på heltid med start omgående och löper till sista augusti.

 

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management, och vår grundinställning är enkel. Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga rekrytering och bemanningstjänst. För det krävs det att våra konsulter och kandidater är de bästa möjliga på marknaden. Därför ställer vi höga krav på såväl konsulter som kandidater, men i gengäld erbjuder vi också bland Sveriges allra bästa möjligheter till roliga, utvecklande och lönsamma uppdrag och anställningar för alla inom vårt nätverk. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag.

 

 

Ansökan

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall på sophie.hersvall@jurek.se

 

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail!

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 februari

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Junior controller till konsultuppdrag med start omgående