Jurek

Kommunikatör med statlig erfarenhet sökes!

Är du en kommunikatör som vill vara med och öka kännedomen om vår kund och dess varumärke? I så fall är vi mycket intresserade av dig! Hos vår kund får du möjlighet att jobba i prestigelösa och hållbara team och med stort eget ansvar. Är du tillgänglig för nytt uppdrag från 1 april? Läs då gärna vidare!

 

 

Arbetsbeskrivning

Som kommunikatör hos vår statliga kund arbetar du tillsammans med tio engagerade kollegor på kommunikationsavdelningen som tillsammans stöttar myndighetens åtta avdelningar. I den här rollen ingår du i den kanslifunktion; den nämndmyndighet som varje år fördelar ut medel till nyskapande projekt till förmån för barn, unga och personer med funktionsnedsättning. 

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som kommunikatör är att i nära samarbete med dina kollegor, på bästa sätt kommunicera om kunden till prioriterade målgrupper – civilsamhället och allmänheten. I det arbetet krävs att du är kreativ i ditt tänk och lägger upp genomförbara planer som du operativt är med och driver igenom. I rollen ingår bland annat att:

 

• Ta fram kommunikations- och aktivitetsplaner, sätta budskap, mål och effekter för arbetet utifrån övergripande strategi.

• Skapa innehåll för digitala kanaler och producera nyhetsbrev

• Stötta verksamheten i att planera och genomföra events där de träffar ideella föreningar runtom i landet – såväl digitalt som IRL

• Planera och leda workshops.

• Följa upp kommunikation.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som är van att ha många kontaktytor och som har god samarbetsförmåga- och kommunikationsförmåga. Som person är du självständig, driven och prestigelös. Du jobbar strukturerat och får saker gjorda. För att vara kvalificerad för tjänsten har du:

 

•  Högskoleutbildning i medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning som vi bedömer är likvärdig

• Minst 5 års erfarenhet av varierat kommunikationsarbete på en kommunikationsavdelning

• Van skribent 

• Erfarenhet av att arbeta med CMS och Adobes programvaror

• Van att arbeta professionellt med sociala medier, främst Facebook och Instagram

• Goda kunskaper i filmproduktion

 

Det är meriterande om du har arbetat i eller med civilsamhället, statlig myndighet eller annan politiskt styrd organisation.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med start 1 april fram till 31/12-2021, med chans till förlängning. Du kommer vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning och kommer arbeta hos vår kund i centrala Stockholm. Uppdraget är på heltid. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se. Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

 

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 februari

Kategorier : Kommunikation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Kommunikatör med statlig erfarenhet sökes!