Jurek Bemanning

Junior Art Specialist till Samsung

Arbetsbeskrivning
Vi söker just nu en Junior Art Specialist eller Content Specialist för ett långsiktigt uppdrag till Samsung i Kista. Det är ett uppdrag som förväntas starta omgående och pågå under 6 månader, med chans till förlängning eller överrekrytering.

Du kommer att tillhöra Consumer Electronics Markering teamet och hjälpa till att leverera konsumentorienterad innehåll över en rad olika plattformar. Du kommer att få en möjlighet att förbättra och supportera ett av de mest spännande marknadsområdena i branschen och vara del av ett härligt team!


Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet som grafisk designer eller Art Director/Junior Art Specialist på byrå, som frilansare eller in-house. Du levererar kreativt material I allt från concept till färdiga filer, presentationer och webbprojekt. Du har erfarenhet av att styra koncept för foto, webb, PR och evenemang samt att utveckla koncept för sociala medier och digital marknadsföring. Vidare har du goda kunskaper inom Adobe Creative Suite (dvs Indesign, Illustrator och Photoshop).

Som person är du positiv, lösningsorienterad och älskar marknadsföring! Du är effektiv samtidigt som du aldrig tappar noggrannheten. Du kommer att fokusera på både digitalt innehåll såväl som för in-store sale. Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska.

Vi ser gärna att du bifogar din portfolio (pdf eller länk till webbsida).


Vi erbjuder

Du erbjuds en spännande tjänst på ett internationellt bolag, med goda utvecklingsmöjligheter. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta hos Samsung. Uppdraget är initialt på 6 månader, med chans till förlängning eller överrekrytering för rätt person. Samsung sitter i Kista och tjänsten är på heltid. Startdatum är omgående.

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta angeliqa.haapanen@jurek.se. Vi hanterar urvalet löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag! Notera att vi inte tar inte emot ansökningar via e-post.


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Angeliqa Haapanen
angeliqa.haapanen@jurek.se
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 26 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 26 april

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kommunikation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Junior Art Specialist till Samsung