Jurek Bemanning

Jobbar du inom HR, administration eller ekonomi?

På Jurek ser vi en fortsatt stark efterfrågan inom affärsområdena HR, administration och ekonomi och vill därför träffa dig som är redo för ett nytt steg i karriären! Har du erfarenhet från arbete inom HR, administration eller olika roller inom ekonomi såsom ekonomiassistent, redovisningsekonom/ansvarig, controller eller CFO? Funderar du på hur arbetsmarknaden ser ut just nu, vilka tjänster som finns och vill träffas för att etablera en kontakt och höra vilka roller vi har inom dessa affärsområden? Då är du varmt välkommen att komma förbi för en kortare intervju den 30 augusti!

Du kommer att få möjlighet att träffa oss förutsättningslöst under en kortare speedintervju.

När:
 Den 30 augusti, mellan klockan 9.00 – 13.00
Plats: Carlsgatan 3, Malmö (alldeles vid centralstationen)
Anmälan/Ansökan: Du anmäler ditt intresse genom att skicka in ett personligt brev samt CV på länken nedan. Då vi vet att intresset är stort för dessa event återkopplar vi om just du blir aktuell den här gången.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning eller motsvarande kompetens samt minst några års arbetslivserfarenhet. För roller inom ekonomi är det meriterande om du arbetat i något större ekonomisystem samt att du har erfarenhet från Excel. För alla rollerna är det meriterande med mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Självklart lägger vi också stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är en prestigelös, är lösningsfokuserad samt har en hög servicekänsla! Vidare är du strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt.


Du erbjuds

Vi arbetar med både bemanning och direktrekryteringar. Antingen blir du anställd direkt hos kunden, eller genom Jurek som konsult. I båda fall erbjuds du möjlighet att arbeta med stimulerande arbetsuppgifter inom de olika affärsområdena i olika roller hos olika arbetsgivare. Du blir även en del av vårt interna nätverk och kan bli aktuell för andra intressanta tjänster i framtiden. Som konsult hos Jurek blir du en del av ett nytänkande och entreprenöriellt bolag som för femte året i rad vunnit en gasell!


Om oss

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsföretag med inriktning mot jurister och ekonomer och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, administration, management, marknad & HR.

Har du frågor kring vårt speedintervjuevent kontakta Mia Bailey via mail: mia.bailey@jurek.se.


Område:

Malmö
Skåne län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Mia Bailey
040-6027642Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 21 augusti

Kategorier : Ekonomi & Finans HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Jobbar du inom HR, administration eller ekonomi?