Jurek Bemanning

Lösningsorienterad Ekonomiassistent till Aspia

Vill du vara med och bygga upp Ekonomifunktionen på ett expansivt och nytänkande bolag som är i starten på sin tillväxtresa? Har du ett strukturerat arbetssätt, gillar ett högt tempo och drivs av att utveckla och förbättra processer? Då kanske rollen som Ekonomiassistent på Aspia är nästa steg för dig!

 


Arbetsbeskrivning

I rollen som Ekonomiassistent arbetar du främst med kund- och leverantörsreskontra samt löpande redovisning. I samband med att koncernen växer kommer du vara med och bidra till att förbättra arbetssättet och utveckla processer så att de blir mer effektiva och enhetliga.

 

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

  • Granskning av leverantörsfakturor
  • Löpande kontakt med leverantörer
  • Hantering av kundfakturor
  • Interna kontroller och effektivisering av flöden
  • Bankavstämningar och kontoavstämningar vid månadsbokslut

 

Vem är du?

Vi söker dig med några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du har ett systemintresse, lätt för att lära dig nya system och grundläggande kunskaper i Excel. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet utav Netsuite.

 

Då du kommer att ha en central roll i den nya Ekonomifunktionen är det viktigt att du är strukturerad i ditt arbete och besitter en hög ansvarskänsla. För att lyckas i rollen ser vi även att du är lösningsorienterad, flexibel och proaktiv. Sannolikt är du den som först upptäcker flaskhalsar i processer och har en vilja att prova nya arbetssätt.

 


Du erbjuds

Du erbjuds en spännande och bred roll på ett marknadsledande bolag inom redovisning, där du blir en nyckelspelare i formandet av Aspias nya Ekonomiavdelning. Hos Aspia får du möjlighet till personlig utveckling genom varierande och utmanande arbetsuppgifter i kombination med att du får tillgång till deras omfattande utbildningsprogram.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Aspia med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Emelie Baeckström, tel.073-745 06 46. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.

 


Om verksamheten

Följ med oss på vår spännande resa! Aspia har just bildats, men är marknadsledande redan från start - det ger fantastiska möjligheter för både kunder och medarbetare. Vi har 70 kontor runt om i landet och ca 1300 medarbetare som levererar redovisning, lönehantering, rådgivning och en mängd andra företagsnära tjänster. Hos oss kommer du med redovisningsbakgrund att få bredda din erfarenhet och få möjlighet att utveckla dina kunskaper. Vi arbetar i en inkluderande, rolig och kreativ miljö, där vi tar gemensamt ansvar och satsar mycket på varje medarbetares utveckling.

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Emelie Baeckström

073-745 06 46

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Lösningsorienterad Ekonomiassistent till Aspia