Jurek

IT-Support

Arbetsbeskrivning

Som It-tekniker på vår helpdesk blir främsta uppgifter: IT-Support till anställda, via telefon, fjärrhjälp eller på plats. Installera, felsöka och hantera arbetsredskap så som datorer, telefoner och konferensutrustning. Uppläggning av nya användare. Behörighetsadministration i system. Behörighetsadministration passagesystem. Beställningar av datorer, telefoner och förekommande tillbehör. Har minst två års erfarenhet av It-support i företagsmiljö. Är van vid att administrera konton och e-post i Active Directory och MS Exchange. Har mycket goda kunskaper i Windows 10 och MS Office och O365. Har grundläggande kunskaper om virtuell miljö i Vmware. Flytande svenska i tal och skrift. B-körkort. 

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och kommer pågå i ca 1 år. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Karin Thorstensson på karin.thorstensson@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område

Karlskrona

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Karlskrona . Publicerat : 2 mars

Kategorier : Data & IT


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb IT-Support