Jurek Bemanning

Starcom söker ny Managing Director

Starcom har sedan starten för drygt 20 år sedan varit en av de starkast positionerade byråerna på den svenska marknaden. Vi har alltid strävat efter att skapa kreativa medielösningar som skiljer sig från mängden. Vi lever vårt varumärke; "The Human Experience Company".

 

Vi skapar starka varumärkesupplevelser som bygger på insikter om vad människor verkligen vill och behöver; Att tillföra och inte störa. Vi är stolta vinnare av flertalet priser och nomineringar, både i Sverige men även internationellt.

 

Som MD på Starcom får du möjlighet att tillsammans med ett mycket dedikerat team utveckla våra kunder och Starcoms varumärke i en bransch som är i ständig förändring. Du får en helt central roll i att leda och navigera Starcom i rätt riktning genom ditt engagemang, din affärsmässighet och passion. Som MD för Starcom blir du ansvarig för en stark lokal byrå samtidigt som du blir en del av stor internationell koncern.

 

Vi söker dig med stort hjärta och intresse för människorna bakom affären. Du är hemma i kommunikationsbranschen med erfarenhet från byråverksamhet.  Du kan hantverket samtidigt som du är en naturlig ledare med stor kreativ förmåga och starkt relationsskapande. Du inspireras av att vara operativt delaktig i verksamheten samtidigt som du är innovativ, affärsorienterad och strategisk.

 

Du brinner för mediebranschen och ser fram emot att vara en del av den ständigt pågående transformationen där digitalisering och globalisering hela tiden ändrar förutsättningarna och ställer nya krav.

 

Blir du nyfiken? Varmt välkommen med ansökan så snart som möjligt!

 

Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock via mail helena.woodcock@jurek.se

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Helena Woodcock
helena.woodcock@jurek.se

 

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 4 timmar . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kommunikation Media & Journalistik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Starcom söker ny Managing Director