Jurek Bemanning

IT-Rekryterare till Navigate Consulting

Om företaget

Navigate Consulting är ett lokalt oberoende IT konsult företag som arbetar på den nordiska marknaden. Företaget startade 2003 och fokuserar på tjänster inom ERP lösningar, Business Intelligence, Test Management samt IT-strategi & verksamhetsutveckling. Alla företagets konsulter har en gedigen erfarenhet som managementkonsulter, systemintegratörer eller mjukvaruutvecklare vilket ger företaget en god förståelse för våra kunders behov. Vi erbjuder tjänster och kompetens inom analyser, implementation, utveckling, test och förvaltning med erfarna specialister.

Arbetsbeskrivning

Navigate Consulting söker nu en IT-rekryterare som vill vara med och bygga upp bolagets rekryteringsfunktion där du arbetar i en bred och utvecklande roll. Rollen har stort fokus på searcharbete där du prospekterar kandidater och ansvarar för att ta den första kontakten. Du kommer att arbeta i ett högt tempo och självständigt ansvara för rekryteringen av IT-konsulter i samarbete med rekryterande chefer. Som IT-rekryterare kommer du att arbeta med samtliga delar inom rekryteringsprocessen samt medverka i strategiska diskussioner och beslut gällande rekrytering.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:

• Skapande av kravprofiler och annonser.
• Ansvara för urval, search, intervjuer, tester och referenstagningar.
• Ansvara för headhunting och bygga upp ett nätverk av IT-konsulter.

Då bolaget växer kommer det finnas mycket möjligheter att få fler ansvarsområden inom HR på sikt.

Vem är du?

Vi söker dig som har en universitetsexamen inom personal- och arbetsvetenskap eller motsvarande och som har minst två års erfarenhet av rekryteringsarbete. Du ska tidigare ha arbetat med searchprocesser där du är duktig på att anpassa din kommunikation efter kandidat. Vidare har du antingen ett intresse för, eller erfarenhet av IT-rekrytering. Har du erfarenhet av rekrytering inom konsultbranschen ses detta som mycket meriterande.

Som person är du driven och ambitiös där du motiveras av att ansvara för rekryteringsprocesser och arbeta i en självgående roll. Vidare är du prestigelös och serviceinriktad i ditt arbete. Du ska vara en god lagspelare där du samarbetar med företagets affärsområdeschefer. För att passa i denna roll ser vi även att du är lugn och förtroendeingivande som person.

Du erbjuds

Du blir en del av ett expansivt företag med stor entreprenörsanda där du kommer få möjlighet att bygga upp och utveckla rekryteringsarbetet. I denna roll kommer du få chans att utvecklas i en snabbrörlig arbetsmiljö med engagerade och drivna kollegor. Du kommer få mycket eget ansvar och goda chanser att utvecklas i rollen. Navigate Consulting sitter centralt i Stockholm.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Navigate Consulting med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Amanda Rietz på amanda.rietz@jurek.se. Urvalet sker löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Amanda Rietz
0769-48 06 16
amanda.rietz@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 2 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Data & IT HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb IT-Rekryterare till Navigate Consulting