Jurek

IP konsult till Sipara

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom immaterialrätt (IP) och vill fortsätta utvecklas på ett bolag i framkant är detta rollen för dig! Just nu söker vi en IP konsult till Sipara. Sipara startade sin verksamhet i England och har funnits sedan 2014 i Sverige. Sipara arbetar bland annat med rådgivning inom immaterialrätt, in-house IP-support och framtagande av IP strategier. Här får du möjligheten att arbeta självständigt som en del av ett team, professionellutveckling och vara delaktig i att driva företagets utveckling.


Arbetsbeskrivning

För att kunna möta den ständigt ökande efterfrågan på våra tjänster söker vi nu en senior IP konsult till Sipara med placering i Jönköping eller Stockholm. Du kommer att arbeta med rådgivning inom immaterialrätt samt framtagande av strategier för såväl stora multinationella företag som för mindre bolag.

Arbetet på Sipara präglas dels av en kollegial atmosfär där medarbetare stöttar och sporrar varandra och dels av att alla tar stort ansvar för kundrelationer, leveranser och bolagets utveckling.


Vem är du?

Personen vi söker är självgående och har stort driv och initiativförmåga. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta på en immaterialrättsbyrå eller immaterialrättsavdelning på ett större bolag. Du är förmodligen jurist eller så har du erfarenhet av att arbeta som patentombud. Du trivs med ett stort eget ansvar och tycker om att påverka din egen arbetssituation. Du kommer att ges stor frihet att skapa din tillvaro hos oss och du bör trivas med det. Denna roll passar dig som är noggrann och kvalitetsmedveten då kvaliteten är A och O både för Siparas kunder och ledning.

Som person är du prestigelös, driven och initiativtagande och serviceminded. För att lyckas i organisationen är det viktigt att du är en duktig kommunikatör och att du är anpassningsbar. Du är ödmjuk, social och en teamplayer i ditt sätt. Vidare är du flexibel och kan bibehålla ditt lugn även i stressiga situationer.

Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.


Du erbjuds

Ett riktigt roligt och utvecklande arbete! Här får du möjligheten att arbeta tillsammans med engagerande och kompetenta kollegor i en trivsam och mycket internationell arbetsmiljö med stor frihet under ansvar.


Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Sipara med Jurek Rekrytering & Bemanning, vid frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ulriikka Järnefelt, tel 0766 33 14 40.


Om verksamheten

Sipara Sweden is a firm which specialises in intellectual property (IP). Drawing on our longstanding experience and hands-on knowledge of in-house IP management, our mission is to enable our clients to successfully manage their innovations, brands and designs to gain competitive advantage and generate revenue. We do this by offering commercially-focused, international expertise in intellectual property, both in the form of insourced in-house IP support as well as external IP services. We work closely with our UK team of solicitors, trademark attorneys and paralegals. More information about us can be located at www.sipara.se


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Ulriikka Järnefelt
0766-33 14 40Ansök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 21 oktober

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb IP konsult till Sipara