Jurek Bemanning

Engagerad lönespecialist till globalt bolag i city

Nu söker vi dig som har flerårig erfarenhet inom löneområdet och har arbetat med hela löneprocessen från ax till limpa. Är du proaktiv i ditt arbetssätt och den på din arbetsplats som alltid kommer med nya idéer och initierar förbättringsarbeten? Är du en serviceperson ut i fingerspetsarna och vill arbeta på ett globalt bolag i city? Då är det dig vi söker!

 

 

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en lönespecialist för ett uppdrag med start omgående och som förväntas pågå initialt tre månader, med stor chans till förlängning. I rollen som lönespecialist kommer du vara ansvarig för att koordinera lönerna för de nordiska länderna, där de svenska lönerna utgör majoriteten. Du kommer att ha en tät kontakt med kundens externa lönebyrå och säkerställa att löneunderlaget såväl som utfallet är korrekt. Du är en nyckelperson i organisationen och har ett stort eget mandat.

 

Du kommer att tillhöra bolagets HR-team och vara del av ett etablerat bolag med hög servicekänsla. Kontoret är placerat i fina lokaler i centrala Stockholm, men möjligheten finns också att arbeta hemifrån. Uppdraget kan vara på både del- och heltid.

 

 

Vem är du?

Vi söker sig som har flerårig erfarenhet av hela löneprocessen från ax till limpa, gärna i rollen som lönekonsult. Du har arbetat med nordiska löner och känner dig bekväm i rollen som kravställare.

 

Som person är du professionell, engagerad och initiativrik. För att lyckas i rollen är du serviceinriktad och kommer ständigt med förslag på förbättringar. Du är proaktiv i ditt arbetssätt och trivs bra i ett högt tempo. Vidare kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska.

 

 

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du är anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbetar hos kund som sitter i fina lokaler mitt i city. Uppdraget är med start omgående och förväntas pågå i initialt tre månader. Beroende av din senioritet kan uppdraget vara på både del- och heltid. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se.

 

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

 

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

Sökord: Löneadministratör, Lönekonsult, Löneansvarig, Payroll, Payroll Administrator, Lön, Lönespecialist, Lönehantering, Payroll service, Lönebyrå, Lönesystem, Payroll Assistant, Payroll Specialist, HR Payroll Administrator, Salary Specialist, lönecontroller

 

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning: 

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Angeliqa Haapanen

08 525 01 888

angeliqa.haapanen@jurek.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 13 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 februari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Engagerad lönespecialist till globalt bolag i city