Jurek

Interrimschef sökes till kund i Stockholm!

Till vår kund inom offentlig sektor söker vi nu en erfaren interrimschef till Fastighetsavdelningen! Är du tillgänglig omgående?

Läs då gärna vidare!

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som interrimschef kommer du planera, leda och följa upp avdelningens verksamhet och har ett fokus på att få den löpande verksamheten att fungera. I rollen kommer du som interrimchef bland annat arbeta med ett fokusområde där du kommer få säkra en god arbetsmiljö för avdelningens medarbetare.

 

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen behöver du;

• Relevant högskoleutbildning

• Erfarenhet av arbete i ledande ställning inom större organisation som inkluderat budgetansvar

• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

• Flerårig dokumenterad erfarenhet av chefs och ledarskap i större organisation

• Flerårig erfarenhet av arbete med fastighets- och lokalförsörjningsfrågor

 

För att lyckas i rollen ska du ha förmågan och förutsättning att snabbt och effektivt sätta sig in i verksamheten. Meriterande för rollen är om du har erfarenhet av arbete inom statlig myndighet.  

 

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid med start omgående fram till 2022-12-31. Placering i Stockholm. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Elvira Björebäck på Elvira.bjoreback@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 25 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Interrimschef sökes till kund i Stockholm!