Jurek

HR Partner till Bravida division Stockholm

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? Hos oss får du frihet under ansvar att överträffa förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. Nu söker vi en HR Partner till division Stockholm. Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över.

 

Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

 

 

Om jobbet

Inom Bravida arbetar HR verksamhetsnära och som HR Partner kommer du ansvara för HR leveransen i två av våra regioner. Den ena regionen består av ett nyligt genomfört bolagsförvärv och den andra har sin verksamhet inom vårt nya satsningsområde Facility Management. Rollen som HR Partner hos oss på Bravida innebär att du agerar som affärsstöd till våra chefer när det gäller alla typer HR frågor. Du förväntas arbeta nära våra chefer och ingår i regionernas ledningsgrupper. Som HR Partner arbetar du brett och lägger störst vikt vid chefsstöd samt exekvering av divisionens övergripande HR-strategi. Bravida befinner sig i en spännande period med nya affärsområden och som HR Partner kommer du att ha en viktig roll i att stödja, driva och möjliggöra utvecklingen av våra verksamheter utifrån affärsplanen.

 

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

• Delaktig i regionernas affärsmässiga utveckling

• Fungera som stöd i HR frågor för region- och avdelningschefer

• Verka för att utveckla ledarskapet inom regionerna

• Uppföljning och utveckling av administrativa rutiner och processer

• Delaktig i förvärvsprocesser

• Hantera arbetsrättsliga och kollektivavtalsfrågor och förhandlingar

• Rekrytering

• Utvecklingsprojekt

• Rehabilitering

 

 

Vad erbjuder vi dig?

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. När du växer, växer vi!

 

Som HR Partner inom Bravidas division Stockholm kommer du att utgå från Bravidas huvudkontor på Telefonplan i Stockholm men vara närvarande på våra lokala kontor i Årsta och Danderyd. Du kommer att ingå i ett team av tre HR Partners tillsammans med divisionens HR chef. Som HR partner förväntas du bidra i såväl lokala HR-projekt som koncerngemensamma med Bravidas nordiska HR funktion. Vårt gemensamma arbetssätt i HR teamet kännetecknas av gott samarbete, stort eget ansvar och ett prestigelöst förhållningssätt. För att trivas i rollen är det viktigt att du tycker om när det händer mycket och har förmågan att snabbt växla mellan olika frågeställningar och utmaningar.

 

Division Stockholm omsätter 2,2 miljarder kr och består av sex regioner och ca 850 medarbetare, varav en stor del finns inom yrkesarbetarkåren.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har utbildning från HR-/personalvetar-/PA-program och eller motsvarande och som har minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet med det breda HR-perspektivet. Du har erfarenhet av större organisationer, gärna med fler kollektivavtal och både yrkesarbetare och tjänstemän inom organisationen. Det är meriterande om du erfarenhet av arbetsrättsliga arbetsuppgifter.

 

Som person har du ett positivt sätt, är engagerad, prestigelös och tycker om att ge service. Du trivs i en roll med många kontaktytor och en bred variation av arbetsuppgifter. För att lyckas i tjänsten behöver du ha en förmåga att skapa och bevara förtroende i relationer både internt och externt. Du är öppen och har lätt för att kommunicera samtidigt som du har integritet. Du har en hög arbetskapacitet och agerar affärsmässigt och serviceinriktat.

 

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:

• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.

• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!

• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.

• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

• Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

 

 

Bli en del av oss!

Tjänsten är en tillsvidareanställning och start sker så snart som möjligt i överenskommelse med dig. Vi ser verkligen fram emot att få din ansökan. I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek HR och Ylva Ottosson, ylva.ottosson@jurek.se 0733 914108.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 november

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR Partner till Bravida division Stockholm