Jurek Bemanning

Internal Controller med nordiskt ansvar till Veolia

Har du erfarenhet av att arbeta som revisor och känner att det är dags att ta steget in i ett bolag? Eller har du arbetat med internkontroll och vill utvecklas? Gillar du dessutom att själv driva ditt arbete framåt kanske den här nordiska rollen är din nästa utmaning!

Som Internal Controller kommer du ha brett ansvar för Internal Control och Compliance inom norden och samarbeta internationellt med Veolias Internal Control. Tjänsten som rapporterar direkt till CFO kommer att vara placerad på Veolia Nordics huvudkontor i Stockholm alternativt i Göteborg.


Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att skapa och säkerställa rutiner och processer för Internal Control. Du implementerar förändringar enligt koncernens guider och standards och uppdaterar dokumentation för den interna kontrollen. Rollen innebär även att du utvärderar interna processer och identifierar förbättringspotential samt genomför åtgärder i samarbete med verksamheten. Du ansvarar för omvärldsbevakning gällande förändringar i lagar och regler samt efterlevnad av dessa. Du ser även över risker för bedrägerier samt vidtar förebyggande åtgärder. Du ansvarar också för att personuppgifter behandlas med respekt och i enlighet med dataskyddslagstiftningen, inklusive att rätt dokumentation finns på plats. Du är även dataskyddsmyndighetens huvudkontakt.


Vem är du?

Vi söker dig som har en högskolexamen inom ekonomi och minst tre års erfarenhet från en liknande roll inom exempelvis Internal Control eller revision. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper i ett annat nordiskt språk alternativt franska är meriterande.

Som person är du ansvarstagande och proaktiv, du tar initiativ och kommer med förbättringsförslag. Du arbetar gärna självständigt som en del av ett större team. Du har en förmåga att kommunicera på olika nivåer inom organisationen och trivs med att ha många kontaktytor. För att passa i denna roll är du även analytisk, du arbetar noggrant och strukturerat, utan att ge avkall på effektiviteten.  Vidare har du också en förmåga att se helheter och processer.


Vi erbjuder

I den här rollen kommer du få vara med och utforma arbetet inom Internal Control i en dynamisk internationell koncern med mål att fortsätta växa.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Veolia med Jurek Rekrytering & Bemanning. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mari Jehrlander på telefonnummer 0736-12 05 55. www.jurek.se


Om verksamheten

Med över 160 000 anställda världen över utformar och tillhandahåller Veolia lösningar inom energi, vatten, återvinning och underhåll som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia Nordic AB är moderbolaget för Veolias verksamhet i Norden som har en omsättning på 3,5 miljarder kronor och cirka 1 200 anställda. Verksamheten utgår ifrån 70 olika kontor i Sverige, Norge och Finland. Som anställd på Veolia har du möjlighet att utvecklas på många olika sätt. Vi arbetar nationellt och internationellt med utbildningsprogram som ser till att våra anställda har rätt kunskaper och får möjlighet att utvecklas inom sitt yrke. Campus Veolia erbjuder utbildningar som utvecklar både dig och vår organisation. Karriär- och utvecklingsmöjligheterna inom koncernen är många. Läs mer på www.veolia.se
 
 
Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Mari Jehrlander
0736-120555
Mari.Jehrlander@jurek.seAnsök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg, Stockholm . Publicerat : 7 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Internal Controller med nordiskt ansvar till Veolia