Jurek Bemanning

Redovisningsekonom till Wiklunds Åkeri

Är du en serviceinriktad redovisningsekonom med möjlighet att kunna förstå helheten och samtidigt gå ner i detaljer, då är du välkommen att söka till tjänsten hos Wiklunds!

Arbetsbeskrivning

Wiklunds har under de senaste åren växt i omsättning och man har nyligen gjort ett systembyte från Scala till Visma.net. Dom söker nu en person som kan vara med och stötta upp i arbetet med effektivisering och städning av arbetsuppgifter. Inledningsvis kommer du att få ett avgränsat område inom kundreskontra men för rätt person finns stora möjligheter att ta ansvar för flera områden. Du arbetar systematiskt och med din kunskap bidrar du med att sätta rutiner och komma med förbättringsförslag. Du arbetar både självständigt och med kollegor och rapporterar till Ekonomichefen.

Vem är du?

För att snabbt kunna sätta dig in i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och känner dig trygg i ditt arbete. Du har tidigare arbetat med kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, avstämningar och månadsbokslut. Du drivs av effektivisering av processer, arbetssätt och rutiner och att sprida kunskap. Du är prestigelös och kan jobba både högt och lågt. Du hanterar Office-paketet obehindrat, och främst Excel. Har du tidigare erfarenhet av Visma.net ses detta som meriterande.

Du erbjuds

Du erbjuds en roll som redovisningsekonom i en familjär atmosfär hos Wiklunds, med placering på kontoret i Järfälla. Tjänsten omfattar heltid och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Tillträde är omgående och uppdraget löper 6 månader med chans till förlängning.

Om verksamheten

Wiklunds riktar sig mot byggbranschen inom Stockholm-Mälardalen. Wiklunds jobbar med bygglogistik för att skapa mervärde för våra kunder. Med över 50 års erfarenhet är Wiklunds ett välrenommerat tjänsteföretag inom transport-, bygg- och återvinningsbranschen. Företaget har sin huvudverksamhet i Mälardalen med driftkontor i Järfälla, Bro, Lissma och Uppsala och på byggprojekt inom stor Stockholm och Uppsala. Företaget omsätter ca 330 miljoner och har ca 220 anställda. För mer information om Wiklunds hänvisas till hemsidan www.wiklunds.se.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall på
sophie.hersvall@jurek.se

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail!
 

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Sophie Hersvall


Ansök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 31 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom till Wiklunds Åkeri