Jurek

Interimskonsulter inom ekonomi och redovisning i Uppsala

Är du interimskonsult inom ekonomi eller redovisning och söker nytt uppdrag till hösten? Vi vill gärna komma i kontakt med dig som arbetar som underkonsult inom ekonomi, redovisning eller controlling och är ute efter nya spännande utmaningar.

Vi har många kunder och intressanta uppdrag inom flera olika branscher, vilket öppnar upp för många möjligheter att få utvecklas och bekanta dig med nya människor, organisationer och företag.

Vi ser framemot din intresseanmälan för att få möjligheten att komma i kontakt med dig!

 

Din profil

Vi söker dig som är konsultativ och trygg inom ditt kompetensområde samt har vana av att arbeta som konsult. Som person är du flexibel, driven och har ett stort engagemang. Du är social och tycker om mötet med olika människor samt har förmåga att snabbt sätta dig in i nya organisationer och arbetsuppgifter.

 

Du erbjuds

Jurek har en stor kundkrets inom olika branscher och med stora som små företag och organisationer. Uppdragens omfattning varierar i både längd och tjänstgöringsgrad. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder.

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta Felicia Holmberg på felicia.holmberg@jurek.se eller Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se. Ansök på www.jurek.se, så hör vi av oss till dig inom kort. 

 

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom Law, Finance, Life Science, HR, Business Support, Marketing & Communication

 

Sökord: Redovisningsekonom, business controller, controller, financial controller, ekonom, accountant manager, accountant

 

Område

Uppsala

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 31 augusti

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Interimskonsulter inom ekonomi och redovisning i Uppsala