Jurek Bemanning

Marknadsansvarig till Ikano Bostad

Som Marknadsansvarig är ditt uppdrag att utveckla och driva marknadsföringen i tilldelade bostadsutvecklingsprojekt. Tillsammans med sälj- och marknadschef och andra marknadsansvariga är du även med och utvecklar regionens marknadsföring. Du har en projektledande roll och ansvarar för hela processen (planerar, budgeterar, beställer material, levererar och följer upp).

 

Du blir en del av Ikano Bostad, som utvecklar gamla och nya stadsdelar och skapar möjligheter för en bättre vardag genom att erbjuda hållbara och attraktiva fastigheter. I våra jobb utgår vi från olika perspektiv, en naturlig nyfikenhet och fokus på långsiktighet – och kan därför ge dig unika möjligheter till större ansvar och framtida utvecklingsmöjligheter. Tillsammans kan vi åstadkomma något stort.

 


Skapa hållbara bostadsområden för en bättre vardag

Som Marknadsansvarig får du en nyckelroll i projektteamet och ett utvecklande arbete med ansvar för att utforma dagens och morgondagens marknadsföring i en intressant bransch.

 

  • Du har ett stort ansvar och möjlighet att påverka bostadsprojektens och regionens måluppfyllande marknadsföring.
  • Du arbetar både strategiskt och operativt med varierande uppgifter och projektteam.
  • Du ansvarar för bostadsrättsprojektens marknadsbudget.
  • Du upprättar och ansvarar för marknadsplaner, aktivitetsplaner och prognoser.
  • Du är beställare hos-, och har ett nära samarbete med vår Inhousebyrå, Growth Marketer, vår mediabyrå samt övriga externa byråer och   leverantörer.

 

Vi erbjuder dig

Du blir en del av ett värderingsstyrt företag, där du får chansen att bidra till vår utveckling. Du får utmana gränser och påverka ditt dagliga arbete. Det och mycket mer gör du i en varm och öppen kultur där vi lever våra värderingar samt arbetar hårt, långsiktigt och har roligt tillsammans. En arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla – både oss själva och sättet vi jobbar på.

 


Är du rätt för Ikano?

Arbetslivserfarenhet från bostadsbranschen är meriterande men för oss är dina personliga egenskaper viktigast. Du är utvecklingsorienterad och nyfiken samtidigt som du är strukturerad och noggrann. Det är också viktigt att du är jordnära och prestigelös och att du trivs med att arbeta tillsammans med människor med olika bakgrund och perspektiv. Du är en utåtriktad och social lagspelare med förmåga att lyfta dina kollegor. Du har en mycket god digital kompetens och är kreativ och flexibel med hjärta för affären och en vilja att komma framåt. Kundupplevelsen är ditt största fokus och du planerar alltid ditt arbete utifrån ett kundperspektiv.

 

Vi ser gärna att du har:

Högskoleutbildning inom marknadsföring

Minst 3 års erfarenhet från liknande tjänst/arbetsuppgifter

Erfarenhet av projektledning

Bred kunskap inom marknadsföring; strategi, taktik, medieköp och uppföljning med fokus på digitalt

Behärskar engelska i tal och skrift

Van beställare av koncept, text, bild och film

Bli en del av oss – tillsammans kan vi skapa något ännu bättre

 

Tjänsten är på heltid med placering i Sundbyberg, Stockholm. Varmt välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi samarbetar med Jurek Marketing and Communication i detta uppdrag. Mer information om tjänsten kan ges av Lotta Köhler, Jurek, via e-post lotta.kohler@jurek.se

 

Ikano Bostad bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är grunden till allt vi gör: att våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som ägs av familjen Kamprad. Ikanos vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag. ikanobostad.se/jobba-hos-oss

 

Område:

Sundbyberg

Stockholms län

 

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Lotta Köhler

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sundbyberg . Publicerat : 20 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Försäljning & Marknadsföring Projektledning


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Marknadsansvarig till Ikano Bostad