Jurek

Interim senior affärsjurist inom bank, finans och försäkring

Är du en senior affärsjurist med bakgrund inom bank, finans och försäkring som söker nytt uppdrag som konsult? Vi på Jurek Public har fått in en förfrågan om en interim senior affärsjurist till en av våra kunder i centrala Stockholm med start omgående. Är du den vi söker?

 

 

Arbetsbeskrivning

Till vår kund söker vi nu en driven och affärskunnig jurist med internationell erfarenhet till deras team som består av 30 medarbetare. Teamet arbetar med stora internationella affärer som ofta har komplexa säkerhetsstrukturer. I rollen som affärsjurist på teamet arbetar du med vår kunds affärer som erbjuder ett varierande arbete med både stora och små frågor som kräver flexibilitet, självständighet och initiativrikedom, integritet, egen drivkraft och gott omdöme. I uppgiften ingår även kontakter med aktörer i andra länder samt banker både i Sverige och internationellt. 

 

 

Vem är du?

Vi söker efter en jurist som är självgående och affärsmässig. För att vara kvalificerad för uppdraget har du:

 

• Jur. kand-examen med 5-6 års kvalificerad yrkeserfarenhet som bolagsjurist, advokat eller motsvarande.

• En affärsjuridisk bakgrund gärna från ett internationellt företag och/eller advokatbyrå

• Erfarenhet från bank, finans och/eller försäkringsbolag

• Du ska ha dokumenterat bred kompetens inom svensk och internationell affärsjuridik och erfarenhet från LMA samt tvistlösning.

• Du ska kunna utarbeta och förhandla kommersiella avtal, erfarenhet av att arbeta med stora ekonomiska värden och risker och ha en god förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv.

 

 

Du erbjuds

Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag hos vår kund på heltid med start omgående för ett uppdrag under 3-6 månader, med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av Jurek och erbjuds en visstidsanställning alternativt går du in via oss med ditt egna bolag. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 juni

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Interim senior affärsjurist inom bank, finans och försäkring