Jurek Bemanning

Jurist med affärsintresse till bolag i Täby

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR,  marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

För vår kunds räkning söker vi nu en Jurist som brinner för affärer. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat som junior jurist/assistent inom juridik och ekonomi hos ett bolag med högt tempo. Kunden är i expansion och idag sitter de i stora fina lokaler i Täby Centrum. Rollen kommer att vara bred och du kommer att ansvara för egna case samtidigt som att du stöttar dina kollegor med hantering av både juridisk- och ekonomisk administration. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta;

- Ha daglig kontakt med bolagets kunder som är i behov av rådgivning och stöd i tvister och obeståndsfrågor

- Administration kring konkurs och rekonstruktion

- Driva egna ärenden kring företagsjuridiska frågor

- Hjälpa till med analyser, aktivitetsplaner och genomförande av case

- Utforma PM utifrån balans- och resultaträkningar

- Ha övergripande ekonomisk/juridisk översyn kring bolagets ärenden

Du kommer att arbeta nära bolagets andra Juniora Jurister, men samtidigt ha självständigt ansvar. Rapportering sker till dina två närmsta chefer.

Vem är du?

Vi söker efter en lagspelare som levererar högkvalitativa underlag och som har utmärkt inlärningsförmåga. Du är i början av din karriär, har jobbat något/några år med juridik och vill arbeta hos ett internationellt bolag i ett högt tempo. Dina främsta egenskaper är att du är samarbetsvillig, passionerad och driven som person. Vi ser gärna att du har en avslutad juristexamen. Tjänsten är med start relativt omgående start och löper tillsvidare.

Du erbjuds

En utmanande och spännande roll hos ett bolag med driv och engagemang. Kontoret ligger placerat i Täby Centrum. Du kommer initialt att vara anställd som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning, efter 6 månader går anställningen sedan över till kund. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Joakim Folmer-Hansen på joakim.folmerhansen@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Start

Enligt överenskommelse

Lön

Enligt överenskommelse

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Joakim Folmer-Hansen

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 12 oktober . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Jurist med affärsintresse till bolag i Täby